8 FORDELER MED Å HA KJÆRESTE

Reklame | annonselenker Nelly

T-SKJORTE MONKI / BUKSE H&M HER / SKO HER

💑 Hvis du er heldig så har du en bestevenn og en kjæreste i ett. Man har en man kan fortelle alt til, en som alltid stiller opp, en som forstår deg bedre enn noen andre samtidig som man kan ha det ufattelig moro sammen.

💑 Du slipper de kleine dagen derpå-møtene med folk du har hooket med på byen (og fylleangsten). Nå våkner du heller opp med det fineste mennesket du vet om på jorden og du slipper fylleangsten!

💑 Man trenger (nesten) aldri å kjede seg fordi som kjæreste må man stille opp og bli med 😉 Hvis du vil gjøre noe så blir jo som regel kjæresten med om han eller hun ikke har planer. Hvis du er rastløs kan du dra kjæresten med deg på kino, på løpetur, bare et eller annet.

Både familie og vennekretsen blir større. Det er så koselig!

💑 Å føle seg elsket og å elske noen er den beste følelsen i verden. Trenger ikke utdype, det finnes ikke noe mer fantastisk enn nettopp det å elske.

💑 En helt ny følelse av trygghet. Jeg har aldri følt meg så trygg på meg selv eller i livet som det jeg gjør nå. Det er som en slags beskyttelse mot verden hvis det gir mening. Man vet at man alltid har noen der som forstår deg og som passer på.

💑 Det er ofte billigere å være to. Når man skal reise og booke hotellrom, hvis man lager middag (med mindre man er sykt god til å spare rester) og ikke minst om man skal komme seg inn på boligmarkedet så blir det billigere om man er to.

💑 Man får utfordret seg selv ved å bli med på kjæresten hobbyer. Her kan jeg i hvert fall snakke for meg selv, haha. Jeg har blitt tatt med på curling, på lange skiturer og nå skal han jaggu få meg med på et halvmaraton også. Man opplever ting man kanskje ikke hadde gjort på egenhånd.

💑 Legge seg sammen og våkne opp sammen. Det er faktisk det beste som finnes! Jeg trodde jeg likte å sove alene, men det var før jeg begynte å sove med kjæresten min. Nå finnes det ikke noe koseligere enn å legge seg sammen, og ikke minst å våkne opp sammen.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg