7 TING JEG HAR LÆRT OM BERLIN

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard

SKJORTE HER / SKJØRT HER (40%) / SKO NIKE / SOLBRILLER HER / JAKKE HER

Berlin er STORT og med kjempestore avstander. Det å gå fra sted til sted som jeg pleier er ikke like lett her som andre steder. Det har dessverre blitt mye taxi…

Det er visstnok forbudt å gå på rød mann. Her får man tydelivis bot hvis man går over gata på rød mann. Jeg vurderte det faktisk i stad da jeg var så kaffetørst at det var helt kritisk, men så stod det en politibil ved siden av så det droppet jeg.

EKSTREMT dårlig nett. Det er helt kritisk og for å være ærlig så legger det en liten demper på denne turen for min del, enkelt og greit fordi jeg er avhengig av internett for å få jobbet. 4G er så av og på at det skulle ikke vært lov og noen ganger er det helt borte. Er dette lov i 2019?

Tyskere er generelt veldig hyggelige. Jeg har enda til gode å møte noen som ikke har vært imøtekommende og hyggelige. Taxisjåfører, mannen i gata og ikke minst de som jobber i servicebransjen. Utrolig hyggelige folk altså.

Byen i seg selv er ikke så veldig vakker. Nå kan det være fordi jeg omtrent kommer rett fra Roma, men det er en ganske kjedelig by rent estetisk.

Bra kollektivtransport. Jeg ser t-baneunderganger over alt, det går trikk og buss til alle kjente steder så det er jo veldig kjekt.

Berlin er generelt veldig billig. Det er jo veldig kjekt for økonomien når man først skal på tur. Vi betalte vel et par hundrelapper hver for fly ned hit og når mat og drikke er rimelig så vil jeg si at det er veldig hyggelig!

Dårlige engelskkunnskaper. Det synes jeg er litt merkelig, men det er vel mye dubb her sånn som i Spania.

 

8 kommentarer

Siste innlegg