6 STAVANGER-TIPS

Reklame | alle lenker er annonselenker / Chiquelle, Nelly, H&M, Gina Tricot

JAKKE GINA TRICOT HER / BUKSE H&M HER / SKO HER / VESKE NUNOO / GENSER CHIQUELLE

Jeg tenkte å dele noen Stavanger-tips med dere! Selv om vi hadde en helg i byen følte jeg at tiden fløy avgårde og jeg rakk ikke teste alle tipsene dere kom med, men fant heldigvis en del «severdigheter», aktiviteter og ikke minst mat som jeg ble veldig fornøyd med!

🖤 Fargegata. For en hyggelig gate! Første gang jeg så den var det mørkt ute og gaten var lyst opp av et tak med lys, flere av barene hadde fargede lyslenker og det var så sykt koselig. Dagen etterpå gikk vi innom igjen og jeg elsker den gata! Så mange kule steder, var blant annet innom en så kul og spesiell butikk med masse klær og tilbehør. Neste gang vil jeg sjekke ut mer av det som finnes der.

🖤 Villa 22. Hvis du er en pizza-elsker som meg så må du faktisk dra på Villa22 for å spise italiensk pizza. Jeg fikk en god del tips om restauranten på forhånd og ble overhodet ikke skuffet! Koselig lokale med god stemning og en himmelsk god pizza. Vi ble sittende i flere timer og bare nyte stemningen der! Anbefaler å booke bord i god tid. Det var fullbooket både fredag og lørdag da vi var der og de gangene jeg gikk forbi på dagen var det en del folk. De serverer også lunsj.

🖤 Pjolter & punsj. En cocktailbar som jeg falt skikkelig for! Innredet med møbler i gammel stil, en sofa som var utrolig god og ikke minst sykt gode drinker! De hadde en veldig spennende meny og superhyggelige ansatte. Jeg klarte ikke bestemme meg for drink, men fortalte hva jeg likte og han skjønte AKKURAT hva jeg ville ha 😂 Ble strålende fornøyd. Hyggelig, rolig stemning. Perfekt om man er en liten vennegjeng som vil kose seg med en god drink og kunne snakke sammen samtidig, eller om man er på date!

🖤 Oljemuseet. Klisje? Vel, jeg hadde ingen planer om å dra på det fordi jeg tenkte at nei, det er ikke noe interessant. Der tok jeg feil fordi dette var overraskende interessant! Jeg lærte masse og koste meg faktisk underveis så det anbefaler jeg.

🖤 Kanelsnurren. Jeg ble fortalt at disse hadde Norges beste kanelbolle. Jeg kan i hvert fall skrive under på at de hadde en veldig god kanelbolle og mye annet fristende. Det var KØ utenfor da vi skulle innom og det var ikke snakk om å få sitteplass. Vi tok takeaway og satt oss nede ved dammen på noen benker der, veldig koselig. Vi likte det så godt alle sammen at vi gikk innom på søndag for å kjøpe med litt snacks til bilturen, jeg hadde øynene mine på en sjokoladescone, men dessverre var ikke den avdelingen åpen… Jaja, uansett – dra hit! Og fortell meg om sconen er god haha.

🖤 Escape room. Det var såååå moro og egentlig et tips jeg vil gi til alle som har et escape room i byen sin. Vi dro til Forus og et escape room der. Rommet vi hadde het Chernobyl og var veldig morsomt. Vi klarte det med tre sekunders margin haha. Uansett, en veldig morsom aktivitet hvis man er en liten gruppe på tur.

Ekstra tips: Clarion Hotel Skagen brygge. Så fin beliggenhet, nydelig frokost, kjempegod seng og man får med «fiks» og kveldsmat i prisen! Kommer definitivt til å bo der igjen om jeg skal tilbake.

6 kommentarer
  1. Dammen? Breiavannet kanskje? Utenfor Atlantic og m vann fontene?
   Er inngrodd Siddis og eneste dammen me har er Badedammen og det er ikkje et sted for å egentlig sette seg ned på en benk 🙂 På ingen måte sure miner for det var koselig og fin reklame for min by ❤️

   Vibbedille

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg