UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot

JAKKE HER / SKJORTE HER / BUKSE HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: God morgen! Nå skal jeg ut på luftetur med Trulte før det blir frokost, kaffe og God morgen Norge. Deretter skal jeg ha hjemmekontor i noen timer før det er PT time som står for tur.

UKENS TANKE: Jeg har matnyheter på hjernen. Det er alt jeg tenker på. Jeg er så spent på hva som kommer i butikk fremover og gleder meg helt sykt til å teste! Det har kommet inn noen gode tips til hva vi har i vente og jeg tror dere kommer til å like de neste test-videoen vår som skal være stor! Vi skal ha masse nyheter 😃

UKENS CRAVING: Denne uken har det vært lite cravings altså. Jeg har cravet hjemmelagde kanelsnurrer med sånn deilig kremost-topping, men har ikke hatt gidd til å lage det. For en gangs skyld stod jeg imot en craving, haha.

UKENS HØYDEPUNKT: Denne uken har vært helt super! Det var så deilig å komme i gang igjen etter å ha vært syk en uke. Full av energi og klar for en bra uke, noe det ble. Ukens høydepunkt altså. Det er ofte vanskelig å velge. Jeg synes det var utrolig stas å ta over kontoret og merket med en gang at jeg jobber skikkelig bra der. I tillegg avsluttet jeg uken med en veldig fin hyttetur sammen med Morten, Trulte og svigers. Så jeg velger begge deler jeg. Kan vel ikke få for mange høydepunkt?

UKENS FAVORITTPLAGG: Det er definitivt min nye høst- og vinterjakke. Den er så sykt deilig og jeg trenger at det blir kaldere så jeg kan leve i denne, hehe. Dere finner den her.

UKENS TIPS: Denne uken vil jeg tipse dere om en ny app! Sulten ble lansert nå nettopp av “Fattigstudent” og der kan man finne masse deilig middagsinspirasjon til en rimelig pris. Du får ingredienser og fremgangsmåte. Slik jeg har forstått det så kommer det nye oppskrifter hver uke, men du kan lagre oppskriftene og spare dem til senere i appen. Så smart!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg tror jeg må finne et annet punkt fordi det er lite som har irritert meg den siste tiden, haha. Har dere noen forslag til hva jeg kan bytte ut dette punktet med?

UKENS POSITIVE: Jeg fikk meg management og det føles foreløpig veldig bra! Starten har gått kjempefint og alle jeg har mailet med virker så koselige. Jeg skal inn på kontoret denne uken og gleder meg så mye til å møte alle ansikt til ansikt. Jeg tror dette blir skikkelig bra og begynner å slippe mer og mer av den lille skepsisen jeg hadde, hehe. Så det er skikkelig deilig og ikke minst motiverende!

UKENS ØNSKELISTE: Åååh, jeg elsker den lyse aviator jakken fra NLY. Dere finner den her. Jeg er også obsessed med jakke nummer to (her) som er fra Gina Tricot. Den er så sykt kul! Så trenger jeg en veske jeg får plass til mac, kamera og dill i, så jeg ønsker meg den sorte som dere finner her. Til slutt high waist bukse i cord fra Gina Tricot som dere finner her.

UKENS MATRETT: Jeg lagde en utrolig deilig vegetarlasagne fra Linda Stuhaug. Dere finner oppskriften her. Den var sykt god! Nå lagde jeg den uten sopp og hadde i potet i stede, men har spist originalen også og den er veldig god. Så hadde ejg en salat til og hvitløksbrød.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Denne uken er det et treningsmål. Trene to ganger utenom PT timen jeg har i dag. Det er sykt vanskelig å komme tilbake i gode rutiner etter bare en uke altså. Den uken jeg var syk fikk jeg ikke trent, og det gikk nesten to uker før jeg kom meg ut på en løpetur. Takk gud for PT timer, uten de kunne jeg fort sklidd helt ut av det noen ganger.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette av meg og min fine lille familie på bærtur ❤️

7 kommentarer

Siste innlegg