EKTE SOMMER PÅ SØRLANDET

Reklame | annonselenker Nelly

God morgen ☀️ Jeg håper dere har hatt en fin pinsehelg, alle sammen! Jeg hadde en helt nydelig avslutning på langhelgen i går. Vi dro ut på sommerens første båttur! Morten, pappa, Trulte og jeg kjørte ut og koste oss skikkelig i finvært med grillmat og soling. Det var så deilig! Trenger ikke reise til syden når man bor på Sørlandet og været er som nå. Dette er minst like bra!

Dagen i dag blir litt annerledes. Vi skal en liten tur til Larvik. Jeg har hjemlengsel.. Neida, haha. Jeg har litt hjemlengsel, men det er ikke derfor vi skal dit. Vi har noen ærend og så tenkte jeg at det var hyggelig å ta en tur dit igjen. Vi vlogger så dere får se alt når den er ferdig!

Nå må jeg faktisk komme i gang her. Jeg ville bare ta en liten tur innom og si hei på morgenkvisten. Ja, så ville jeg dele de nydelige bildene fra gårsdagen da 🙂

Kjolen min er forresten fra H&M, badedrakten fra Shein.com, solbrillene fra Quay, vesken fra NuNoo (fjorårets, men årets finner dere her) og hatten finner dere her.

 

19 kommentarer
    1. Åh, sååå hærlig! Ypperlig med båttur! Norge er bare så vakkert i nydelig vær! Denne pinsen har vært amazing over hele landet! 😀 Ha en fin dag! <3

    2. Er jo ikkje løye at buksen du egentlig skulle ha på deg i går ikke passet når du og Morten spiser så mye dritt mat. Dere bestiller ofte pizza du spiser godteri så og si hver dag, og du baker kaker og lager boller og sånn heile tiden.
      Så akkuart det at du ikke får på deg den buksa er jo din egen feil.

      1. Haha, selvfølgelgi er det min egen feil? Hvordan kunne det vært noen annens feil? Den kom riktignok på til slutt, yei 😀 Splitter ny, da er de ofte lutt stramme hihi. Og hva jeg velger å spise er vel min egen sak 🙂

        1. Haha! For er BRA svar av deg, Andrea 👏🏼👏🏼 Du er god som klarer å holde deg 100% saklig når folk er så bedritne som «A» var her.

      2. Herregud,bli helt sjokkert over frekke kommentarer. Hva andre spiser er deres sak og ingen andre. La folk få kose seg. Hvis du følger Andrea så har du også sett at hun spiser mye sunn og næringsrik mat også😊 et sunt og balansert liv har plass til alt. Fortsett som du gjør Andrea😊

      3. Jeg pleier ikke å kommentere, men merker jeg blir sint når jeg ser kommentarer som dette! Da jeg gikk på barneskolen lærte jeg at hvis man ikke har noe fint å si om noen så kan man holde det for seg selv! Så jeg lurer litt på hva hensikten din med denne kommentaren var. Synes du Andrea burde takke deg for at du påpeker noe sånt? Prøver du å få henne til å føle seg dårligere så du skal føle deg bedre? Hva folk velger å gjøre med sin kropp, hva folk spiser, hvordan de ser ut o.l., er personlig!

      4. Herregud. La nå jenta være. Har du ikke noe pent å si så la vær. Andrea er akkurat riktig strl om hu sku vært S eller M. Hu er vakker, utstråler og virker som en riktig snill og klok jente. Det er det som er viktig i livet. Ikke strl på buksa. Litt humor i bildet hu la ut må være lov uten å få slengt slike kommentarer..

        Heia deg Andrea😊

      5. Jeg elsker slike mennesker som deg, sitter bak ett tastatur og rakker ned på folk, det er rasisme og mobbing i hele vide verden, hvorfor? Jo fordi folk som deg er så sneversynte at dere ikke kan se det at pga slike kommentarer så kan dere i værstefall ødelegge mennesker! Den dagen du står å sier det der høyt til ett menneske kommer du til å få så mye tilsnakk at du mest sannsynlig ikke hadde taklet det!

    3. Syns du ikke det litt spesielt av deg å legge ut annonser på insta story på en dag som denne? Virkelig ikke dagen for å dra inn cash på reklame

        1. Så det du mener at dine samarbeidspartnere ikke kan vente? De gir deg vell ikke tidsfrist på når du skal annonsere ting. Det eneste jeg hører er en unnskyldning for at du ikke skal gi ut din støtte. Men det var uansett ikke forventet av en som er tørst på penger. Husk at penger kan du miste, og eneste du da har igjen er menneskeligheten, noe som du tydeligvis ikke har. Du kommer sikkert til å si, trenger jeg å legge ut for å vise at jeg gir støtte, absolutt ikke. Men å ikke gi en lyd er som å si at jeg ikke bryr meg eller har tid til noe sånt.

          1. Heisann! Samarbeidspartnere gir absolutt en tidsfrist. Samarbeid blir planlagt flere måneder i forvien, ofte i forbindelse med at bedriften har en kampanje. Dette er kontrakter, underskrifter og seriøse avtaler. Jeg har forpliktelser over for dem, som mange andre har overfor arbeidsgivere. Dette handler ikke om penger, men om ansvar overfor det som der og da er min arbeidsgiver. Du kunne vel ikke ringt inn på jobb og sagt at “hei, jeg kommer ikke i dag fordi det er en kampanje på Instagram”. Jeg deltok i kampanjen, jeg har delt, jeg har sagt klart ifra hva jeg mener og jeg skal absolutt fortsette med å lære og bli mer bevisst på alt rundt dette, men det betyr ikke at jeg ikke kan levere på jobb samtidig 🙂 Håper dette ble klarere for deg!

    4. Hva folk skal blande seg opp i altså. Blir litt oppgitt over disse kommentarene 🤦🏽‍♀️ Hva med å være litt hyggelige og høflige?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg