MISS SOPHIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, verdens fineste lesere! Jeg håper dere har hatt en strålende lørdag så langt. For meg har dagen vært veldig bra, faktisk en av de bedre på lang tid. Jeg har hatt en skikkelig venninnedag og det begynner å bli lenge siden sist. Også på en lørdag i tillegg da. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk rundt i byen sammen med venner på en lørdag. Det er sikkert flere måneder, om ikke år siden det skjedde sist.

Vi startet dagen på det som fra nå av er mitt favoritt-brunsjssted ever, nemlig Miss Sophie. Det var her jeg opprinnelig ville spise lunsj på bursdagen min, men det var fullbooket i nesten en måned så da booket jeg like så greit et bord til i dag. Vi ble en liten gjeng på fem som møttes til brunsj klokken tolv. Vi måtte nesten le litt av oss selv, “brunsj” liksom. Såpass fancy har vi blitt. Det er ikke noe vi pleier å drive med, haha, men en gang må vel bli den første?

Skuffet ble vi i hvert fall ikke! Vi bestilte masse forskjellige og alt smakte helt fantastisk. Jeg spiste avocado slider (helt amazing) og croissant med banan og Nutella. I tillegg hadde vi fries på deling og de andre bestilte masse digg, blant annet noen pannekaker som så helt utrolig gode ut. De må jeg prøve neste gang. 

Vi ble fort enige om at dette skal bli vårt sted og at vi skal avtale en fast bunsj-lørdag en gang i måneden. Det blir så koselig. Litt luksus i hverdagen må vi jo ha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJAKKE BIKVOK / TOPP ZARA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg