DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE OM LOVE ISLAND

Var Sofie skuespiller? Det er kanskje det spørsmålet jeg har fått flest ganger etter jeg kom hjem. Hun var ikke skuespiller, men de første dagene trodde vi det alle sammen! Hun oppførte seg meget spesielt, antakeligvis fordi hun følte veldig på det å komme inn (2 minutter) etter resten av oss og skulle “ta” en av våre gutter (som vi ikke hadde rukket å si annet enn hei til). Uansett, ikke skuespiller.

Har jeg sett alle episodene? Hehe, nei. Jeg er enda litt lei av Love Island så jeg orker ikke se alt helt enda. Jeg har sett de siste 3-4 episodene og noen klipp innimellom. 

Er Magnhild og jeg venner? Ja, det er vi!

Hvorfor er jeg venn med Magnhild? Fordi Magnhild er kjempesnill, morsom, ærlig og beintøff! Jeg har forstått det som at hun ikke har blitt fremstilt så bra på tv, men hun er en fantastisk jente og derfor er jeg venn med henne. Hun er en av de jeg ble aller nærmest inne i Villaen og jeg hadde min hardeste dag da hun dro for andre gang.

Er forholdet til Morten og meg et PR-stunt? Dette har jeg kun fått en gang selv, men jeg forstår det som at andre har blitt spurt om dette så jeg skal gi det et svar: Nei, det er det dummeste jeg har hørt noen gang. Jeg hadde aldri blitt sammen med noen for PR og jeg og Morten er veldig glad i hverandre og det er absolutt ekte. Hvis man har sett Love Island så burde ikke dette være et spørsmål en gang. 

Kunne vi gå utenfor villaen eller måtte vi være inne hele tiden? Nei, vi var helt innestengt bortsett fra de gangene vi dro på utflukt, men da fikk jo ikke se annet enn innsiden av en bil og stedet vi spilte inn utflukten. 

Er jeg sur på Andreas etter at han prøvde å henge meg ut på Hotseat? Nei, men jeg synes det var veldig unødvendig å gjøre det på den måten. Jeg synes ikke noe om å henge ut andre mennesker på den måten og han hadde mange sjanser til å ta opp nettopp dette med meg tidligere i villaen. Så jeg synes det var ganske kjipt gjort, men jeg var aldri sur på han og er heller ikke det den dag i dag. Vi snakket ut om det der inne og det var det. 

Blir det sesong 2 av Love Island? Det vet jeg faktisk ikke, men jeg håper det! Ut ifra det jeg har sett og hørt kunne de kuttet ned på samtalene en god del for å gjøre det mer interessant. Personlig synes jeg de kunne satt parene mer på prøve gjennom hele sesongen! Sende folk ut av villaen på date med nye deltakere, villa-bytte og sende inn enda flere folk. Da kunne det blitt litt mer spennende! Uansett så synes jeg sesongen var vellykket med tanke på konseptet, at folk skal finne kjærligheten for det var det jo flere som gjorde og det var veldig gøy å være med 🙂

Hvem andre enn Morten og meg synes jeg fortjente å vinne? Ellinor og Cristian. Jeg synes det var to veldig verdige finalepar og når man ser hvordan det går med parene i etterkant vil jeg si at det var riktig at det var vi fire som stod igjen. Jeg hadde absolutt unnet dem seieren om vi ikke fikk den selv.

Hvordan går det med de andre parene? Cristian og Ellinor is still going strong! Så vidt jeg vet dater Andreas og Silje enda, mens det ikke er noe mellom de andre parene. Så i beste fall får Love Island tre kjærestepar og det er ikke verst! De har uansett klart å sette sammen to fine par <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

17 kommentarer

Siste innlegg