DETTE GLEDER JEG MEG TIL I DESEMBER

Reklame | Annonselenker Nelly

HUSK BLACK WEEK HOS NELLY! SJEKK UT DAGENS TILBUD HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ROMA. Dette skjer helt på tampen av måneden. Morten og jeg skal som dere vet feire nyttårsaften i Roma! Vi reiser ned noen dager før så vi får faktisk tre hele to to halve dager i den italienske byen. Jeg gleder meg helt sykt mye til å feire nyttår der. Det er så uvirkelig. Meg i Roma på nyttårsaften, med kjæreste. Altså hadde noen fortalt meg det for et år siden hadde jeg bare ledd. 

JULEBORD. Jeg skal på tre julebord i år, woho! Det ene er i november så det teller egentlig ikke på denne listen, men jeg skal på et med VBB som vennegjengen kalles. Så skal jeg på ett med Triumph-jentene, venninnegjengen far da vi alle jobbet på Triumph. Vi kaller oss enda de til tross for at ingen fortsatt jobber der, haha. 

TV3-FEST. Dette gleder jeg meg veldig til! Jeg var på samme fest i fjor sammen med blant annet Isabelle, Sofie og hennes Morten. Det er en fest med folk som jobber i TV3 og sånne som oss som har medvirket i programmer de har. Det var veldig moro i fjor og jeg tror det blir minst like bra i år! Det blir også en liten Love Island-reuinion (som jeg faktisk skal være med på hehe) fordi mange av deltakerne kommer! Det blir kjempekoselig å se dem igjen så jeg er supergira <3

GAVESHOPPING. Marte og jeg har allerede avtalt at vi skal på gaveshopping sammen, i år som i fjor. Vi skal sette av en dag hvor vi går rundt i forskjellige butikker og koser oss med å finne gaver til mennesker vi er glad i <3

JULEMARKED. Jeg elsker julemarked! Førjulstiden er det beste jeg vet med jul og julemarked er definitivt et av høydepunktene. Jeg tok meg faktisk turen innom julemarkedet i Spikersuppa her i Oslo i går kveld etter stengetid og det var så fint! 

FINE KJOLER. Wiiii, desember er den perfekte måned for å glitre (på mange måter) og en perfekt anledning til å dra frem de fineste kjolene man har i skapet. Julebord, nyttårsaften, romjulen og julaften for å nevne noe. 

JULEBAKST. Her kommr Marte nok en gang inn i bildet. Vi hadde julebakst-dag i fjor og skal nok ha det i år også. Julebrus, julemusikk og bakst. 

LARVIK. Jeg skal to turer til Larvik i desember. Den første er helt i starten av måneden hvor jeg skal dit sammen med Morten. Jeg gleder meg veldig til å vise han hvor jeg kommer fra, hvor jeg gikk på skole, hvor jeg pleide å henge og alt mulig annet. Vi skal bo hos pappa så det blir veldig koselig. Den andre turen er like før julaften og da blir jeg der frem til jeg drar tilbake for å jobbe i oslo i romjulen. 

JULEFILMER. Det er det beste jeg vet med desemver! Masse julefilmer, hele tiden. Hadde det vært opp til meg hadde jeg ligget under et mykt teppe med ullsokker på føttene og kakao i hånda mens julefilm etter julefilm ble vist på tv-skjermen. Drømmen. 

SØRLANDET. Jeg skal minst en tur til sørlandet i desember. Den første turen blir andre helgen i måneden og da reiser jeg sammen med Marius fra Love Island! Vi skal nemlig ha en lite reunion der nede også. Det blir samme gjeng som i Tromsø, nemlig Marius, Einar, Morten og meg. Jeg slenger meg med på gutte-weekend, hehe wopsi. Neida, det blir superkos <3

Skal du noe gøy i desember? Fortell!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

32 kommentarer

Siste innlegg