SLIK STYRKER VI FORHOLDET VÅRT

Reklame | Fuelbox

Som alle vet er Morten og jeg et forholdsvis ferskt par. Vi har nå vært sammen i snart to måneder, woho! Selv om vi har vært kjærester offisielt i under 60 dager så tilbragte vi 24 timer i døgnet sammen, innelåst i en villa og ut i fra Love Island-skalaen har vi vært sammen i nesten åtte måneder. Vi regnet det nemlig som at hver uke der inne ville tilsvart en måneds dating i Norge med tanke på tempoet ting skjedde i. Uansett om vi regner to eller åtte måneder så kan vi slå fast at ting går veldig bra med oss. Vi har enda ikke støtt på noen store problemer, vi ler og koser og sammen og vi er gode på å ta samtalene som trengs. 

Selv om vi klarer oss fint så skader det ikke å teste ut nye ting som muligens kan gjøre forholdet vårt enda bedre. Da vi dro på hyttetur for et par uker siden bestemte vi oss for å gjøre nettopp dette. Vi ville ha litt ordentlig alenetid, bare oss to. Morten og jeg pakket ullundertøyet, tok med oss FuelBox PAR og tilbragte en natt på hytta. 

FuelBox PAR er en liten eske som inneholder 170 åpne spørsmål som gir en mulighet til å snakke sammen om alle aspekter av et parforhold. Du finner morsomme spørsmål, alvorlige spørsmål, sex-spørsmål og viktigste spørsmål som i kategorien “meninger, holdninger og verdier”.

De andre kategoriene du finner i FuelBox PAR er:
 Fortid, fremtid og nåtid, Fritid og vennskap, Jobb og karriere, Snikksnakk, Familie, barn og økonomi, Kjærlighet og romantikk, Erotikk og sex, Minefelt og Mine, dine og våre

Morten og jeg har snakket overraskende mye om fremtiden vår og hva vi tenker om familie, hus og barn. Det er kjempelett å snakke om for oss begge og vi er ganske på bølgelengde. Det er heller andre kategorier som er skumlere og mer etterlengtet.

For meg som er elendig på å snakke om følelser og sex, og i hvert fall på å ta initiativ til å snakke om dette er så er FuelBox gull verdt. Det får meg til å stille spørsmålene jeg ikke har turt å stille og spørsmål jeg ikke en gang visste at jeg hadde før jeg trakk kortet. 

Hva savner du med ved meg når vi ikke er sammen? Hva skulle du ønske jeg ville gjøre mer av når det kommer til sex? Hva er det viktigste jeg bringer inn i livet ditt? Hvem av oss tar mest initiativ til sex og hvorfor er det slik? Hva er styrken vår som par? Hva er det mest romantiske jeg har gjort for deg? Hvordan vil du beskrive vårt sexliv med tre ord? Hva er vår beste seksuelle opplevelse sammen?

På spørsmålet om hva som er det mest romantiske som har blitt gjort valgte begge å svare etter tur. Morten synes det mest romantiske jeg hadde gjort for han var på bursdagen hans og talen min på kjærlighetserklæringen inne på Love Island. På bursdagen hans var det at jeg kom inn med kake, hadde blåst opp ballonger og det var en gjennomtenkt og planlagt gave.

Da jeg skulle svare kom ikke jeg heller utenom kjærlighetserklæringen, men kunne i tillegg ramse opp masse småting som han gjør for meg i hverdagen. Det er nemlig noe av det mest romantiske jeg vet om! Du vet når en person vet akkurat hva du liker og hva du setter pris på i en hektisk hverdag. Det kan være noe så enkelt som å handle inn maten jeg liker før jeg kommer på besøk, men jeg smelter. Ut ifra dette fant vi egentlig ut at begge to satt pris på hverdagsromantikken overfor de alt for store og klissete gestene som roseblader på senga. 

Så hva fikk vi som par ut av FuelBox PAR? Vi snakket om mye som fort kan bli utsatt i et forhold. Vi ble enda bedre kjent med hverandre. Vi fant ut hva det var den andre satt mest pris på i forholdet. Vi fant ut at vi er enige om hva som er vår beste seksuelle opplevelse sammen. Vi fant ut hva hver av oss ser på som romantisk. Vi ble rett og slett enda bedre kjent og fikk god hjelp til å bygge en enda mer solid grunnmur i forholdet vårt. 

Denne boksen kommer nok til å bli dratt frem stadig. Vi kom ikke gjennom alle de 170 spørsmålene denne gangen, men vi skal jobbe oss videre. Dette var både en koselig og morsom ting vi kunne gjøre sammen, som i tillegg gjorde at vi på mange måter styrket forholdet vårt. 

FuelBox PAR passer for absolutt alle par. Om dere har vært sammen i ti år og vil mimre, bli kjent på nytt eller klargjøre ting for hverandre så finnes det spørsmål. Hvis dere er et helt ferskt par, litt som oss, som ønsker å bli enda bedre kjent med hverandre så er dette en super måte å gjøre det på. 

FuelBox kommer i mange versjoner. Du har for eksempel både FuelBox VENNER og FuelBox FAMILIE som kan være en kjempefin julegave til noen du er glad i. Eller kanskje du kjenner et par som kunne tenkt seg å prøve FuelBox? Det er så viktig å ta vare på menneskene i livet vårt og å styrke relasjonen til de man er glad i.

FuelBox gjør nettopp det og ved å gi bort en FuelBox i julegave kan man bruke romjulen på å bli enda bedre kjent med eller styrke relasjonen til menneskene du har i livet ditt. FuelBox kan kan passe til både foreldre, venner, søsken, bekjente og besteforeldre. Hvorfor ikke ha slippe julerushet og kjøpe gaven allerede nå?

Nå får dere 100kr rabatt ved å bruke koden “andreaogmorten” som gjelder alle Fuelboxer hos Fuelbox.no.
Koden er gyldig i en uke fra og med i dag.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer

Siste innlegg