TILBAKE TIL HVERDAGEN

Reklame | annonselenker Nelly

JAKKE HER / BUKSE HER

God morgen, fineste dere! Åh, så utrolig godt det er å være hjemme igjen. Jeg hadde det helt fantastisk på Bali og sitter å jobber med vloggen derfra nå så dere skal få se med egne øyne hvordan turen var, men det er alltid godt å komme hjem. Særlig når man har en fantastisk kjæreste som venter hjemme.

Jeg har alltid hatt den følelsen av at det er deilig å komme hjem fra ferie, eller i hvert fall som regel, men jeg har ikke hatt hjemlengsel slik som jeg hadde denne gangen. Det er noe helt annet når man faktisk har en flott samboer hjemme. Det er jo sikkert veldig sunt å tilbringe litt tid borte fra hverandre, men jeg kjenner at det holder med to uker haha. Noe særlig lenger enn det trenger vi ikke være borte fra hverandre 😉

Nå har jeg så smått kommet tilbake til hverdagen igjen. Mandagen var helt ødelagt og jeg la meg klokken åtte etter å ha slitt med å holde meg våken i flere timer, for så å sove i elleve timer! De tar på med reising og jet lag. Gårsdagen tok jeg det helt med ro, pakket ut fra reisen vasket klær, ryddet bort sommerklærne i klesskapet, besøkte pappa og hadde en kjempefin kveld med god mat sammen med Morten. En utrolig deilig start på hverdagen igjen.

Fra og med i dag blir det vanlige dager igjen. Jeg skal sette sammen en del materiale fra turen, planlegge ukene som kommer fremover (det skjer så mye gøy i oktober), vaske hele leiligheten og få orden på ting og tang. Jo, så har jeg tusen kvitteringer fra turen å gå gjennom… Elsker regnskap, hehe nei tror ikke det, men det hører med!

Jeg skal forresten prøve å få videoen ut i løpet av uken så husk å abonner på kanalen vår her slik at dere får med dere når den kommer ut 🙂 Ellers håper jeg dere nyter høsten! Jeg er så sykt gira over nettopp dette og gleder meg til jeg skal til byen senere i dag for å møte en venninne. Høstluft! Høstklær! Høstfarger! Høstlukt! Elsker høst! Nyt, nyt, nyt så blogges vi senere mine kjære.

 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg