VI BLE CASTET TIL HVERANDRE

Nå skal jeg fortelle dere en morsom ting som jeg fikk vite like etter finalen av Love Island. Alt var over. Morten og jeg ble stemt frem som vinnere, blomster, champagne, intervjuer, klemmer, gratulasjoner og sjokk. Vi kunne faktisk ikke tro at det som nettopp hadde skjedd var virkelig, men herregud så moro!

Etter en stund var det tid for å forlate villaen som hadde vært vårt hjem i seks spennende, morsomme og fantastiske uker. Vi tok med oss kofferter og blomster inn i en stappfull bil hvor vi ble sittende sammen med en deltakeransvarlig som også jobbet med castingen på forhånd. Endelig kunne vi snakke fritt! Under innspillingen får man ikke bli kjent med de som jobber der, man får ikke snakke om hva man vil og man får absolutt ikke snakke produksjonsprat. Nå var alt over og det var ikke lenger noen som stoppet oss fra å snakke. 

I løpet av denne kjøreturen kom det frem noe veldig morsomt! Casteren kunne nemlig fortelle oss at Morten og jeg var tenkt til hverandre. Vi var faktisk castet til å passe sammen som par. Hvor sykt er ikke det? Jeg ble fortalt på forhånd at det ikke er castet en og en sammen, men at det skal kunne være flere matcher om man kan si det sånn. Så det er ikke sikkert at vi var de eneste for hverandre, men vi var i alle fall noen av de som var tenkt sammen.

Når jeg tenker over det så er det ikke  rart, men mest moro. Vi er jo en veldig god match om jeg får si det selv, og det var flere på begge sider som satt hjemme foran tv-skjermen og ikke forstod hvorfor vi ikke ble par tidligere fordi de så at vi passet sammen. Jeg synes dette var skikkelig gøy da jeg først fikk høre det og fikk lyst til å dele det med dere. 

Man kan si hva man vil om Love Island, men de har faktisk klart å spleise flere deltakere sammen og har fått to ordentlige kjærestepar! Det er mer enn hva jeg hadde trodd på forhånd i hvert fall ;-).

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer
  1. Den eneste som ble overrasket av dette, syntes altså å være bestevenninnen din, Sofie (ha ha ha)
   Vet du forresten om dere er det eneste av de antatte matchene som endte opp med å ‘innfri’?..

  2. Fininger! <3 <3 måååå bare spørre om en ting som jeg er veldig nysgjerrig på!
   Hvorfor gikk du ikke fram for han når dere skulle velge partner i starten?
   I know, syyyyykt lett å si i ettertid. Der visste dere jo ingenting om hverandre. Men husker du hva du tenkte der og da? 😀

  3. Hei Andrea. Jeg håper du kan ta deg tid til å svare på noen spørsmål for meg. Jeg har fått påvist vestibulitt av doktor for en stund siden og har både gått til fysioterapaut og osteopat. Jeg lurer på hvor lenge du gikk til behandling før du merket bedring, og om du prøvde noe annet på egenhånd for å bli bedre? Har du noen tips om hva man kan gjøre selv? får lite tips fra de som behandler meg, men vet at du ble friskmeld så håper på noen svar av erfaring. Tusen takk på forhånd. Mvh Linnea

  4. Tror du kjærlighetsspråket til Morten er fysisk kontakt? 🙂
   Ser han ofte tar på deg og holder rundt deg. Hva er ditt kjærlighetsspråk? Ord, kvalitetstid? Kan ta test her:
   Dere er søte sammen 🙂

  5. Linnea: Det tok meg nesten et år å bli friskmeldt 🙂 Jeg gikk til ukentlig behandling i starten og trappet ned etter hvert, samtidig som jeg gikk over til egenbehandling etter anbefaling av osteopaten min. Jeg vet ikke om jeg bør gi noen tips, fordi det er dumt å drive med egenbehandling om man ikke er klar for det. Jeg fulgte osteopaten min sine instruksjoner og det fungerte fint for meg. Kanskje se etter en annen behandler? Uansett, masse god bedring <3 Ikke gi opp!

  6. Jeg lurer på hvordan eller hvor får du sånn font til teksten, at det ser ut som håndskrevet? På Instagram stories og Snapchat. Ser så kult ut 😎

  7. Dere er så fine sammen! <3
   Men bare på dette med to par, er ikke Nikals og Bruna sammen lengre? :O

  8. Jeg sa til sofie at dere to passet sammen fra dag en! Jeg bare så et eller annet <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg