VI BLE CASTET TIL HVERANDRE

Nå skal jeg fortelle dere en morsom ting som jeg fikk vite like etter finalen av Love Island. Alt var over. Morten og jeg ble stemt frem som vinnere, blomster, champagne, intervjuer, klemmer, gratulasjoner og sjokk. Vi kunne faktisk ikke tro at det som nettopp hadde skjedd var virkelig, men herregud så moro!

Etter en stund var det tid for å forlate villaen som hadde vært vårt hjem i seks spennende, morsomme og fantastiske uker. Vi tok med oss kofferter og blomster inn i en stappfull bil hvor vi ble sittende sammen med en deltakeransvarlig som også jobbet med castingen på forhånd. Endelig kunne vi snakke fritt! Under innspillingen får man ikke bli kjent med de som jobber der, man får ikke snakke om hva man vil og man får absolutt ikke snakke produksjonsprat. Nå var alt over og det var ikke lenger noen som stoppet oss fra å snakke. 

I løpet av denne kjøreturen kom det frem noe veldig morsomt! Casteren kunne nemlig fortelle oss at Morten og jeg var tenkt til hverandre. Vi var faktisk castet til å passe sammen som par. Hvor sykt er ikke det? Jeg ble fortalt på forhånd at det ikke er castet en og en sammen, men at det skal kunne være flere matcher om man kan si det sånn. Så det er ikke sikkert at vi var de eneste for hverandre, men vi var i alle fall noen av de som var tenkt sammen.

Når jeg tenker over det så er det ikke  rart, men mest moro. Vi er jo en veldig god match om jeg får si det selv, og det var flere på begge sider som satt hjemme foran tv-skjermen og ikke forstod hvorfor vi ikke ble par tidligere fordi de så at vi passet sammen. Jeg synes dette var skikkelig gøy da jeg først fikk høre det og fikk lyst til å dele det med dere. 

Man kan si hva man vil om Love Island, men de har faktisk klart å spleise flere deltakere sammen og har fått to ordentlige kjærestepar! Det er mer enn hva jeg hadde trodd på forhånd i hvert fall ;-).

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer

Siste innlegg