I NOVEMBER SKAL JEG…

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard

Nå er det ikke lenge til oktober er over, og herregud som tiden har flydd avgårde. Det har skjedd mye moro som jeg skal oppsummere i måneden som gikk, men aller først vil jeg dele alt det morsomme jeg skal i november med dere! Jeg gleder meg helt sykt mye til å ta fatt på denne måneden og dere skjønner nok veldig godt hvorfor når dere leser hva jeg skal. 

JAKKE HER / T-SKJORTE ZARA / BUKSE HER / SKO HER

Tromsø. Jeg reiser til Tromsø allerede den første helgen i november! Som de fleste av dere vet så bor lillesøsteren min der og jeg har sagt at jeg skal besøke henne helt siden hun flyttet dit for… Vel, lenge siden ;-). Nå har jeg endelig tid til å komme på besøk og det som er enda bedre er at Morten også blir med! Vi skal rett og slett på en langweekend til Nordens Paris. Det er ikke verst. Vi skal selvfølgelig henge med søsteren min som morsomt nok er venn med Einar fra Love Island. Woho, reunion. Einar er en av de jeg likte best inne i Villaen og Morten fikk jo en liten mancrush på han, haha så det skule bare mangle at vi tar en tur til han i samme slengen. Morten har også familie i Tromsø så vi får litt av hvert å finne på den helgen, men vi skal nok få til litt alenetid også <3

Mortens bursdag. Wiiii, Morten har bursdag! Jeg elsker jo bursdager og i mine øyne må man vekkes med kake, ballonger, lys og bursdagssang. Jeg reiser selvfølgelig til Lindesnes slik at jeg er der på bursdagen hans og vi skal ha det sååå koselig! Dette er faktisk helgen etter Tromsø så her er det et hektisk program, haha. 

Fikse leiligheten. Det er enda litt som mangler, både i fellesarealene og på rommet mitt. Jeg trenger bilder på veggen, litt pynteting og jeg må få orden på hvordan jeg vil ha det. I stua så trenger vi en slags hylle, i gangen trenger vi en kommode også hadde det gjort seg med noen bilder i gangen fra hovedgangen til stua også. Sååå, litt å finne på der ja. 

Julebord. Yeiii, elsker julebord og det skal jeg på den aller siste helgen i november. 

Kjærestetur. Altsåååå! Dette er det beste med hele november. Da jeg var hos Morten i midten av oktober så bestilte vi nemlig vår første kjærestetur, bare oss to. Jeg gleder meg utrolig mye til en langhelg alene med Morten. Det som også er veldig moro er at vi skal til et sted ingen av oss har vært før! Jeg er skikkelig spent <3

Sette meg et treningsmål. Vel, vel. Treningen har ikke akkurat vært på topp etter Love Island. Det er noe med det å komme i gang igjen etter pauser, men så er det veldig deilig når man først er i gang! For å faktisk klare det så skal jeg sette meg et skikkelig mål, men hva det blir er jeg ikke helt sikker på enda. 

Donere bort premiepengene. Morten og jeg bestemte oss tidlig for at om vi vant så skulle vi donere en del av premiepengene til veldedighet om vi vant. Dette skal vi gjennomføre i november og akkurat hvilke organisasjoner det blir skal dere selvfølgelig få vite når tiden er inne. 

Bli flinkere på YouTube. Jeg vet at flere av dere synes YouTube er ganske gøy og etter responsen på de siste videoene mine synes jeg det begynner å bli litt gøy selv. Morten er faktisk ganske gira på YouTube han også, så med litt push fra alle kanter har jeg bestemt meg for å bli enda flinkere!

Starte planleggingen av nyttårsaften. Wiii årets nest beste dag! Jeg elsker nyttårsaften, mest fordi man kan gå alt for lang når det kommer til glam. Sminke, store smykker, lange kjoler, glitrende kjoler og lange kjoler som glitrer. Jeg må begynne å planlegge hva jeg skal ha på meg og ikke minst hva jeg skal finne på. Alt jeg vet er at jeg ikke vil ha en vanlig nyttårsaften i Oslo. Aller helst vil jeg feire i utlandet, men jeg skal i hvert fall gjøre noe veldig moro!

 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg