JEG HAR BURSDAG

Wiiii, i dag er den aller beste dagen i løpet av hele året. Jeg har nemlig bursdag! Denne dagen er en av mine favorittdager, egentlig mest fordi jeg lar meg selv gjøre akkurat hva jeg vil uten å tenke over hva jeg må eller burde gjøre. En skikkelig kosedag med andre ord. 

I år er den ekstra bra fordi Morten er her <3 Han kom i går kveld og det var så godt å se han. Nå har vi gått ni (!!!!) dager uten å se hverandre og vi var vel begge enige om at det ikke kan skje igjen på veldig lenge. Det har vært helt forferdelig, så det var utrolig godt å få besøk av han, akkurat i tide til bursdagen min. Nå sitter vi og spiser frokost og ser på favorittserien vår og bare tar det helt med ro. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgenen har virkelig vært helt perfekt. Jeg våknet opp sammen med verdens beste kjæreste <3 Da jeg etter hvert sjekket telefonen min var det en melding om at noe hadde blitt levert til meg på døren og jeg ble så glad da jeg så hva det var! Både Martine og Morten hadde virkelig slått til.

Martine hadde bestilt brownies og sjokolademelk til meg! Finnes det virkelig noe bedre å våkne til enn kake? Jeg tror ikke det, nei.Morten hadde bestilt en stor bukett med røde roser til meg med verdens fineste kort, og i tillegg fikk jeg en kjempefin gave av han som jeg skal bruke hver dag. Altsååå, hvor heldig er ikke jeg?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg elsker det <3

Tenk at nå er jeg 24 år gammel da, dere. Det er så rart å tenke på hvordan jeg så på 24-åringer før. Jeg husker en tid på barne- eller ungdomsskolen hvor vi jentene snakket om at vi skulle være ferdig utdannet, i god jobb, gift og ha barn når vi var 22. Hehe, det skjedde ikke akkurat da for å si det sånn, men det er jeg egentlig bare ufattelig glad for. Jeg er ikke på det stadiet i livet i det hele tatt og akkurat nå er jeg nesten der jeg vil være.

Jeg har det ufattelig bra om dagen og jeg kunne virkelig ikke vært lykkeligere på bursdagen min enn hva jeg er akkurat nå <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

96 kommentarer

Siste innlegg