EN FØLELSESLADET OG TÅREVÅT KVELD

Hei kjære lesere <3

GJESTEINNLEGG – MARTINE BRUNSELL

HERREGUD for en kveld det var i går. Jeg er fortsatt i sjokk og lykkerus over det som har skjedd for Andrea de siste ukene. Jeg hadde ALDRI sett for meg at Andrea kom til å bli forelsket, og i hvert fall ikke komme hjem med kjæreste. All ære til Morten som har gitt Andrea den tryggheten og tiden hun trenger på å venne seg til tanken og ikke føle noe som helst stress eller press på å måtte gå fort frem. De har latt ting skje naturlig, og jeg tror det har vært nøkkelen for de to til å bli forelsket. 

I går var vennegjengen samlet for å se finalen, og det ble en skikkelig følelsesladet og tårevåt kveld. Jeg tipper at vi ikke var de eneste som ble rørt av å høre talene Andrea og Morten ga hverandre. Det er i hvert fall noe av det fineste jeg har sett i hele mitt liv. Det er så genuint og ekte, og det er så lett å se hvor forelsket, sårbar og lykkelig Andrea er. Jeg tror ikke folk forstår hvor mye det faktisk koster henne og hvor mye hun må pushe seg selv for å faktisk få til å vise så mye følelser som hun har gjort i det siste. Det gjør meg så utrolig glad, og jeg er så vanvittig stolt av deg Andrea!!

Andrea er nå på vei hjem til Norge og kommer veldig snart til å blogge selv igjen, men akkurat nå tror jeg hun bare trenger litt tid til å fordøye alle inntrykk, lege fyllesyken etter nattens finalefest og slappe av litt. Jeg skal hente Andrea på flyplassen senere i dag, og jeg gleder meg så enormt mye til å se henne igjen og høre enda mere om alt som har skjedd de siste ukene. 

Det har vært utrolig lærerikt å drive blogg og sosiale medier for Andrea og det har vært såå hyggelig å kommunisere med dere de siste ukene! Andrea har definitivt noen fantastiske blogglesere. Selvom det blir rart, så skal det likevel bli ganske deilig å gi fra seg ansvaret igjen kjenner jeg. 

 

Ha en fin helg, så er Andrea plutselig tilbake <3

 

Stor klem fra Martine.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

12 kommentarer

Siste innlegg