MIN STØRSTE UTFORDRING PÅ LOVE ISLAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ting jeg tenkte mye over før jeg reiste var hva som kom til å bli min største utfordring. Det er slik jeg gjør. Jeg forbereder meg automatisk på hva jeg kan møte og tenker over hvordan jeg kan takle det på en best mulig måte.

Det å være med på et program som Love Island byr på mange utfordringer, særlig for en som meg. En som ikke er så glad i å verken snakke om eller vise følelser. En som har litt ganske redd for å åpne seg opp og slippe noen inn. En som er redd for å falle uten at noen tar meg imot. Alt dette er ting jeg kan bli nødt til å takle og ta tak i når jeg er på Love Island, men det har jeg bare godt av. 

Min aller største utfordring blir definitivt å la meg selv falle ordentlig og å åpne meg opp. Jeg synes det er så ufattelig skummelt. Helt fra jeg var liten har jeg vært ekstremt skeptisk til nye mennesker og hatt et litt anstrengt forhold til det å snakke om følelser og kjærlighet. Jeg blir ufattelig klein og synes det er så ukomfortabelt. Jeg husker at jeg måtte lage en regle jeg sa til foreldrene mine før jeg la meg for å klare å si at jeg var glad i dem. Da sa jeg det liksom ikke. Det var en del av regla som ble sagt hver kveld. Det sliter jeg enda med. Jeg sier det nesten aldri og jeg vet virkelig ikke hvorfor det er så ufattelig vanskelig for meg. Så ja… Det kan bli spennende og utfordrende å skulle gjøre dette, særlig på tv, men jeg vil virkelig klare det og møter jeg den rette så blir det kanskje mer naturlig?

Så er det en ting jeg er veldig redd kan ødelegge for meg er at jeg er en offentlig person. Enkelte har antakeligvis dannet seg et bilde av meg og hvordan jeg er på forhånd, enten det er via bloggen, Paradise eller overskrifter i media. Der andre starer med helt blanke ark så er mine både fargelagt og skrevet på. Det kan gjøre det utfordrende å få vist hvem jeg er fordi de allerede tror de vet det.

Jeg har lett for å gå inn i den rollen de plasserer meg i fordi jeg ikke orker å måtte vise hvem jeg faktisk er hele tiden. Jeg har gjort det før med venners venner, enkelte i jobbsammenheng som tror alle bloggere er like og når jeg møter fremmede. Jeg lar de beholde bildet de har av meg, enten det er negativt eller positivt. Det kan jeg ikke gjøre her, men det tror jeg kanskje er bra selv om det er utrolig slitsomt å bli møtt av noen som allerede har dannet seg et bilde av hvem du er. fordi herregud, så slitsomt det er å skulle motbevise ting. Hvorfor må jeg bevise for deg hvem jeg er? Det er nok vanskelig for dere å forstå hva jeg snakker om her, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det på en bedre måte.

Så ja… Love Island blir en ufattelig stor utfordring, men jeg håper og tror at jeg kan vokse på så mange områder og til og med få en kjæreste på kjøpet 😉 Det er lov å håpe, ikke sant? Vi krysser fingrene så må dere huske å se på Love Island på TV3 <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg