6 TIPS TIL DEG SOM VIL VÆRE MED PÅ REALITY-TV

Vær deg selv 110% 😉. Jeg tuller faktisk ikke. Du må være deg selv fra starten av! Ikke legg skjul på noe. Si det du mener. Si det du føler. Si det du tenker. Ikke vær redd for å vise følelser enten du er lei deg, sint eller glad! Det kommer du nok bare til å vinne på i lengden. 

Forbered deg på å vente mye. Ting skjer ikke bam, bam, bam som det kanskje kan se ut som på tv-skjermen. Det er mye venting mens ting forberedes og rigges til. Så smør deg med tålmodighet og vær forberedt på dette så blir nok opplevelsen enda bedre.

Ta deg tid til å komme tilbake til hverdagen. Du kan ikke forvente å komme ut fra et realityprogram og gå rett tilbake på jobb dagen etterpå. Det er ufattelig slitsomt å være med på noe sånt, uansett om det er Paradise Hotel som virker avslappende eller om det er hardt for både kropp og psyke som Farmen. Etter Paradise brukte jeg flere måneder før jeg var helt tilbake til normalen. Den første tiden etter jeg kom hjem var det å vaske opp en stekepanne utrolig slitsomt, jeg slet masse med matlyst og sov ikke noe på natten. Det var helt krise, så ikke rush tilbake!

Du bør behandle alle ansatte med respekt. De er der for å legge tilrette for deg og for å hjelpe deg. Om det er kameramannen eller vaskehjelpen så spiller det ingen rolle. Vær hyggelig vis respekt for alle du møter! Hvor flaut er det ikke å bli kalt inn på teppet fordi du er en ufyselig drittunge?

Ikke ta ting personlig. Det kan være lett å ta alt innpå seg, men min erfaring viser til at det er greit å holde litt avstand. Altså hvis noen må velge å ta deg ut i tvekamp eller sende deg hjem så er det antakeligvis ikke fordi de hater deg, men noen må velges. 

Hold deg unna kommentarfelt og Jodel. Sistnevnte er et forferdelig sted hvor folk samles for å snakke dritt. Du går ikke inn på Jodel for å skrive noe hyggelig om noen, sant? Du går inn fordi du vil ha sladder eller skrive dritt. Mitt råd er å holde deg unna slike ting i etterkant med mindre du vil gjøre det hele verre for deg selv.

Nyt det! Plutselig er alt over. Tiden går mye fortere enn hva man tror og det er så trist når du faktisk sitter på flyet eller bussen tilbake til hverdagen.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg