HJEMLENGSEL, BO I OSLO OG TÅRER

Reklame | annonselenker Nelly

KJOLE HER / ØREDOBBER HER

💭 Altså det absolutt vondeste å vokse er øyenbryn. Seriøst, uten tvil! Folk er så stressa for brasiliansk, men jeg synes det er en dans på roser i forhold!

💭 Jeg gleder meg så mye til å ta i bruk høstjakkene mine når jeg kommer hjem!

💭 Hvorfor ender jeg alltid opp med å se skikkelig rørende filmer når jeg sitter på fly? Allerede litt lavt blodsukker, litt hjemlengsel og egentlig ganske sulten. Det er ikke da man seter på rørende filmer, tårene spruter jo!

💭 Jeg tar meg stadig i å lure på hvordan det hadde vært om jeg bodde i Oslo. Det ender som regel med at jeg tenker blæh, helst ikke. Meeeen noen ganger tenker jeg at det hadde vært digg, mye fordi jeg hadde et skikkelig rutineliv der og selvfølgelig fordi jeg savner å henge med vennene mine på ukentlig basis.

💭 Haha altså alle her blir overrasket når jeg sier at navnet mitt er Andrea. «Woooow Andrea, here it is a boys name»

💭 Jeg har funnet ut hva min største guilty pleasure er, leopardmønster. Jeg ELSKER leopardmønster done right.

💭 Nå har jeg faktisk skikkelig hjemlengsel. Skal nyte de siste dagene her, men det skal bli godt å komme hjem igjen!

💭 Jeg kommer aldri (særlig) til å dra på typiske Instagram-steder igjen (gjelder selvfølgelig ikke mat hehe). Turen til Nusa var så stress! Vi gikk i kø, stod i kø, alt for å få det samme bildet som en million andre mennesker. Hva er vitsen?

💭 Jeg er så glad for at jeg bor i Norge. Jeg tenker alltid over det når jeg er i utlandet. Bali et paradis, men jeg trives ekstremt mye bedre i det norske klimaet i lengden.

💭 TAYLOR KOMMER ENDELIG TIL NORGE😭😭😭 jeg trodde helt ærlig denne dagen aldri skulle komme. Jeg er så glad og jeg ELSKER det siste albumet hennes herregud som jeg gleder meg! Jeg har ventet på dette så lenge og nå skjer det endelig, herregud!!!

💭 Når jeg kommer hjem så må jeg faktisk ta litt tak i meg selv og melde meg inn i et nytt treningssenter. Det er veldig lett å finne unnskyldninger for ikke å trene når man ikke har et senter, særlig nå som høsten kommer!

💭 Jeg har så lyst til å like massasje. Jeg prøver stadig fordi jeg får lyst på massasje, men det ender alltid opp med å være enten grusomt eller ubehagelig… HVORFOR???

💭 Bali er seriøst himmelen når det kommer til mat. Typ alt er ekstremt digg!

 

0 kommentarer

Siste innlegg