JEG HAR STENGT KOMMENTARFELTET MITT

Reklame | Annonselenke Nelly

LIGNENDE KJOLE HER

Dere har antakeligvis lagt merke til at det ikke lenger er mulig å legge igjen kommentarer på bloggen min. Like før jeg måtte gi fra meg telefon og Mac så skrudde jeg av funksjonen som gjør det mulig å kommentere bloggen min. Nå er kommentarfeltet mitt stengt og det kommer til å være stengt helt til jeg kommer tilbake. 

Grunnen til at jeg har valgt å gjøre dette er fordi jeg uansett ikke får sett hva dere skriver. Jeg elsker å kommunisere med dere via kommentarfeltet mitt, men nå får jeg verken tilgang til å se hva dere skriver eller svare. Jeg kunne hatt det på og godkjent, lest og svart på alt når jeg kommer hjem. Dessverre er jeg redd det blir alt for mye å gå gjennom om jeg (forhåpentligvis) blir borte i to måneder. Jeg må også ha en viss sensur fordi som jeg har skrevet før så godkjenner jeg ingen kommentarer som inneholder mobbing, rasisme eller stygge rykter og kommentarer om andre mennesker. 

Jeg håper dere forstår hvorfor jeg gjør dette og at dere allikevel vil fortsette å lese bloggen mens jeg er borte! Det kommer mange morsomme innlegg fremover som jeg har lagt mye tid og arbeid i så dere ikke skal savne meg alt for mye <3 Husk å følg med på Love Island og så gleder jeg meg til vi snakkes igjen når jeg er tilbake!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg