DETTE SKAL JEG GJØRE ANNERLEDES

Reklame | Annonselenke Nelly

Selv om Love Island og Paradise Hotel er to helt forskjellige tv-program så finnes det noen fellestrekk. Blant annet at vi filmes 24/7 og at det hele vises på tv. Av den grunn føler jeg at jeg kan ta med meg en del ting fra den opplevelsen inn i denne. 

KJOLE HER

FIKSE MEG MER. Før jeg dro til Mexico rådet flere om at vi burde fikse oss litt ordentlig før vi ble intervjuet på sync (foran greenscreen). Dette brydde jeg meg ekstremt lite om og tenkte at her kjører vi naturlig all the way. Det er bra det altså, men det kom til et punkt hvor jeg så vidt gadd å ordne meg før seremonier. Det er ikke det at jeg nødvendigvis må sminke meg, men at det går an å gre over håret og sjekke at man ser ok ut. Det skal jeg prøve å gjøre mer på Love Island.

INGEN SPILL. Det blir deilig! Paradise Hotel er et spill, mens på Love Island kan du velge fritt om du er der for kjærlighet eller spill. Jeg håper ingen er der for det siste fordi det er bare slemt i en slik setting. Nå har jeg sett litt på UK og det finnes noen av de også. For min del blir dette null spill og jeg håper jeg kan få vist en mer ekte siden av meg selv på grunn av dette.

VÆRE DØNN ÆRLIG. Jeg skal si det jeg mener og det jeg føler i den grad jeg faktisk klarer å uttrykke det. Hvis jeg er uenig i en avgjørelse så skal jeg ikke si “det går fint”, da skal jeg si at jeg er uenig. Nå er det ikke noe spill som sist så jeg kan faktisk være helt ærlig. I denne settingen føler jeg det er det riktige å gjøre med tanke på at man faktisk skal finne kjærligheten og da vil man jo gjerne vise hvordan man faktisk er. 

IKKE HOLDE IGJEN. Jeg skal tørre! Tørre å åpne meg, tørre å falle for noen, tørre å si og gjøre det jeg vil. Her skal det ikke holdes igjen for fem flate øre. Jeg går virkelig all inn. 

VISE FØLELSER. Det er typisk meg å ikke skulle vise følelser, for eksempel så hater jeg å vise at jeg blir lei meg, men hvorfor? Det er jo så teit! På Love Island skal jeg prøve å vse dere og alle rundt meg hvordan jeg faktisk har det og hva jeg faktisk føler enten jeg er glad, lei meg eller sint så er det kanskje lettere å forstå meg. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

12 kommentarer

Siste innlegg