SLIK FORBEREDTE JEG MEG TIL LOVE ISLAND

Dette har jeg fått overraskende mange spørsmål om, hvordan forberedte jeg meg til å dra på Love Island? Eller rettere sagt, hvordan forbereder du deg før du drar til Love Island? Jeg fikk jo spørsmålene før jeg dro. Spørsmålene gjorde at jeg begynte å tenke litt… Fordi hvordan i all verden har jeg forberedt meg?

Jeg regner med at mange regner med å lese et innlegg om hvordan jeg har trent seks dager i uka og kun spist sunt siden jeg fikk vite at jeg skulle være med. Vel, det er ikke akkurat tilfellet her. Jeg må innrømme at jeg var inne på tanken om å skjerpe meg litt, men så kom jeg på at jeg egentlig lever et ganske sunt og aktivt liv jeg trives med så hvorfor endre på det? Jeg har trent som normalt og egentlig litt mindre enn vanlig fordi jeg har hatt så mye å gjøre før jeg drar med jobb, flytting, blogg og alt som skulle være i orden før reisen. Kostholdet mitt har vært det samme. Jeg spiser vanlig sunn mat og koser meg med litt godt innimellom. Så der har det faktisk ikke vært store forskjeller. 

Nå skal det sies at jeg har gjort de samme skjønnhetsbehandlingene jeg gjør med jevne mellomrom. Farget og vokset bryn, farget vippene, stripet etterveksten og vokset underlivet. Så sånn sett har det kanskje blitt en del av forberedelsene, men dette er noe jeg uansett gjør så jeg har ikke tenkt på det i direkte sammenheng med Love Island.

Det er kanskje ikke så mye å forberede seg på. Eller kanskje det er det, men at jeg bare ikke tenker over det. Jeg har vært så opptatt med å få livet mitt på plass før jeg drar at jeg ikke har tenkt noe særlig over hva jeg burde gjøre for å bli klar for Love Island. Sannheten er at jeg er klar! Jeg er så klar som du får blitt og jeg trenger verken å trene ihjel kroppen min eller kjøre et strengt kostholdsregime for å bli klar. Det viktigste for meg er at jeg er klar mentalt og det er jeg. 

Jeg drar til Love Island for å finne kjærligheten og da håper jeg at jeg er bra nok som jeg er. Det er uansett denne versjonen av meg jeg kommer til å være når jeg kommer tilbake så er det ikke bedre å være den versjonen fra første start? Jeg er flott både på utsiden og innsiden og trenger ingen forberedelser utover det for å føle meg bra på Love Island. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg