5 GRUNNER TIL Å IKKE SENDE DICKPICKS

DU BLIR LATTERLIGGJORT I GRUPPECHATTEN. Hvem elsker vel ikke å latterliggjøre idioten som sender dickpicks? Tro meg, du blir ledd av og møtt med avsky av en full gruppechatt og det er alltid enstemmig. Vi hater å få dickpicks, særlig ut av det blå og det må faktisk snakkes om. Nå vet all i vennegjengen hvem du er og hva du driver med. Antakeligvis vet de også hvordan penisen din ser ut, men den liker du jo å vise frem til fremmede uansett så den delen går nok fint.

DET GÅR SOM BLOTTING. Det er faktisk en form for blotting. Du sender et bilde av underlivet ditt som jeg ikke ønsker å se. Det er som å stå i gata og plutselig dra frem penisen din foran fremmede mennesker. Det er rett og slett blotting og blotting er ulovlig.

DU BLIR KJENT SOM “HAN EKLE MED DICKPICKS”. Er det virkelig noe du vil ha på deg? Det er nemlig ikke en glamorøs tittel å ha fordi ordet dickpick er nemlig ekstremt negativt ladd hos de aller fleste jenter. Hadde jeg hørt at en jeg skulle møte hadde sendt dickpicks til fremmede helt ut av kontekst hadde jeg droppet han på flekken. Du er ekkel!

PENISBILDER ER RETT OG SLETT USEXY. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte mannfolk tror vi tenner på dette. Å plutselig få en erigert penis opp på skjermen i familiemiddagen eller på bussen er ikke akkurat turn on. Jeg vil heller ikke ha runkevideoen din. Det er ikke sexting og sexy når du er den eneste involverte parten!

BILDET VIL FOR ALLTID VÆRE I MIN BESTITTELSE. Sorry ass, men jeg tar printscreen av alle dickpicks jeg får tilsendt mot min vilje. Bare sånn at du skal vite at jeg har det bildet liggende på min telefon. Er ikke den litt kjip? 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

  1. Avbilde seg selv med puppene i det fri er også blotting… Så før du retter på andre, fiks dine egene feil først! Og nei jeg sender ikke bilder av mitt underliv!!

  2. Haha dette er så sant, har fått en del dicpics fra folk i egen klasse å er kun 17 år, verden er syk. De har blitt snakket mye om å de guttene som sende ender opp uten venner. Tillomed yngre gutter som sender for da tror de at de er kule, de må skaffe seg noe imellom ørene!
   Andrea, Masse lykke til på love Island, håper du finner den rette<3

  3. Anonym: Altså hold deg saklig da. Uansett hvordan du vrir og vender på det så har jeg ikke blottet meg. Har du sett bilder av vaginaen min her på bloggen, kanskje? Nei. Du har sett mine bare bryster. De kan jeg gå og vise frem midt på gata i Oslo om jeg vil uten å bli tatt for blotting fordi det er bryster og det er helt lovlig, enten du er mann eller kvinne.

  4. Fikk en gang en videosnap av en tinderflørt. Du kan tenke deg hva han gjorde med seg selv på videoen… Jeg ble så kvalm. Ble ingen date for å si det sånn.

  5. Det er da for faan meg forskjell på deg og meg! Vi mannfolk har ikke bryster å det blir ikke sett på som noe seksuelt om vi går i bar overkropp! Men det blir dere! Bare å se på Vgtv det, så står du jo å innrømmer selv at du blottet deg for og provesere!!! Uansett hva folk har kommet med etter det innlegget der du, BLOTTER DEG, så påstår du det at du ikke har blottet deg. For mann og kvinner burde blitt sett på med likt syn, men det blir vi ikke! Har du en trang for å vise deg frem, så gå til et sted der det er nudister, folk flest vil helst ikke seg deg halvnaken!

  6. SYKT BRA at folk tør å si i fra om dette! Du er så direkte og saklig og flink til å snakke for deg at jeg blir helt målløs. Hjertet mitt dunket fortere da jeg leste dette innlegget fordi jeg ble så glad. Har selv fått en del dick pics og det er IKKE noe hyggelig skal jeg si deg. Jeg har screenet og anmeldt personer før og jeg er ikke redd for å gjøre det en gang til hvis noe sånt skjer igjen.

  7. Ser at Sofie skriver på bloggen sin at hun komme hjem til oslo 15 august, men at du allerede er dratt da? Må du dra til love island 1,5 uke før det begynner på tv? <3

  8. Anonym: Vel, jeg synes faktisk det er ganske sexy med menn i baris jeg da ;-). Nei? Det sier jeg overhodet ikke. Uansett om du vil se eller ikke vil se meg i bar overkropp så har det ingenting med denne saken å gjøre. Det er ikke alle men jeg nødvendigvis vil se i baris heller, men altså hva skal jeg gjøre med det liksom? Det er deres rett, akkurat som at det er min. Du er så usaklig og jeg ser faktisk ikke noe poeng i å diskutere videre med deg. Du kan lese gjennom svarene mine et par ganger til og alt jeg har å si om den saken står der.

  9. Bare fordi damer har større bryster er det eksakt det samme og det er IKKE blotting at en dame viser nippel uansett hvor mye du vil det.

  10. Ahhhh hagahahah jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av noen av disse kommentarene (trolig fra samme person) over her…. han er hvetfall ikke feminist – for å si det sånn da. Digger svarene dine Andrea, selv om du egentlig ikke burde trenge å forklare deg… nipple = nipple, uansett om man har pupp eller ikke. For ordens skyld finnes det mange menn som har mye mer «pupper» enn meg, som går rundt i baris. Blir det feil og da, eller? Nei herregud, noen er bare idioter.

  11. E ikke lov å oppbevare pornografiske/seksuelle bilda av andre da, såå kanskje ikke så lurt å screene:)

  12. Amen!! 👏 Når e får sånne bilda på snap sletta e person momentant.. Skjønna rett og slett ikkje ka som får persona te å send sånt uttav dæ blå

  13. Vet ikke helt jeg hvem av oss som er mest usakelig! Ser nå at det er jo deg, for du nekter jo for noe du har sagt på et opptak! Og du burde sette deg inn i hva som blir sett på som blotting, for jeg tviler på at du vet!

  14. Hei, jeg kommenterer nesten aldri men bare lurte på en ting. Kan du lage et innlegg om hvordan man kan konsentrere seg når man for eksempel skal gjøre lekser/jobbe med viktige ting på PC/ og ting som kan være kjedelig osv? Sry for at jeg kommenterer her, i og med at dette ikke har noe med dette innlegget å gjøre:-) kos deg på love Island, gleder meg utrolig mye til å se deg på TV!

  15. DET GÅR SOM BLOTTING. Det er faktisk en form for blotting. Du sender et bilde av underlivet ditt som jeg ikke ønsker å se. Det er som å stå i gata og plutselig dra frem penisen din foran fremmede mennesker. Det er rett og slett blotting og blotting er ulovlig………………… Var mange som ikke hadde et ønske om å se puppene dine også =D =D =D det går for det samme FAKTISK.

  16. Heh: Hm… Dette jeg var litt usikker på, men er det ikke slik at når han sender det så kan jeg screene det så lenge jeg ikke deler det? Vet ikke altså, men jeg screener når jeg får disse bildene for å vise at det var jævlig dumt gjort. Er ikke noe jeg ønsker å få tilsendt, så kanskje de lærer til neste gang 🙂

  17. Digger at du tørr å uttale deg om slike viktige saker! Men ville ikke spart på de bildene, jeg kan ikke loven opp og ned, men tror man kan bli anmeldt og straffet for å oppbevare slikt på mobilen. Har hørt om en som ble det… uansett grunn tror jeg. Vedkommende var ikke voksen så ble bare en anmeldelse i den saken da. vil ikke at det skal skje med deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg