LIVET AKKURAT NÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakking, esker, kaos og blogg. Det er livet mitt om dagen. I går fikk jeg heldigvis en etterlengtet pause fra det hele da Michelle og Martine kom på besøk og dro meg med ut for sosialisering. Før den tid tok Michelle opp kameraet og begynte å knipse bilder av meg. Resultatet er det dere ser over her og jeg synes det var litt morsomt for de beskriver liksom hvordan ting er akkurat nå på en veldig god måte. Ustelt og nakent. Livet altså. 

Stresset over alt som foregår har virkelig satt sine spor. Jeg har alle symptomer på stress man kan ha. Det er helt sykt hva det kan gjøre med deg, ikke bare psykisk, men også fysisk. At jeg fysisk kjenner på kroppen hvordan kaoset i hodet ødelegger meg. Jeg må virkelig lære meg å stresse ned… “Du skal jo på ferie snart” sier folk til meg. Hehe, nei jeg skal ikke på ferie. Jeg skal være med i en realityserie og er det noe jeg lærte av forrige gang så er det hvor utrolig psykisk utmattende nettopp det er. 

Heldigvis skal jeg tilbringe noen timer i luksus hos frisøren i dag og herregud som jeg gleder meg til kaffe, hodebunnsmassasje og en stuss. Så er det tilbake til dette, men det skal jeg prøve å glemme helt når jeg går ut av denne døren om en liten stund. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

Siste innlegg