7 TING JEG VIL GJØRE FØR JEG DRAR TIL LOVE ISLAND

Reklame | Annonselenke Junkyard

KJOLE HER / BELTE H&M

Tilbringe mest mulig tid med vennene mine. Jeg skal være supersosial i løpet av de siste ukene før jeg reiser! Middager, chill, soling, turer, shopping, alt. Uansett hva de vil gjøre så er jeg med på det. Da jeg dro til Mexico var jeg på et helt annet sted i livet mitt og lengtet etter å gjøre noe helt annet, helt alene. Nå skulle jeg ønske at jeg kunne ta med hele vennegjengen til Love Island, haha.

Skjønnhetsbehandlinger. Jeg har booket time til bryn og voksing før jeg drar. Nå må jeg bare spare ut legge og lår… Det kan bli ganske vanskelig med tanke på at jeg lever i kjole, men jeg får gjøre et forsøk. 

Forberede bloggen. Jeg har en liste med innlegg jeg vil skrive før jeg drar slik at det skjer noe på bloggen selv om jeg er borte. Det er ganske mange morsomme innlegg faktisk så jeg gleder meg til å skrive dem og ikke minst til dere får lese alle sammen mens jeg er borte. Kom gjerne med forslag om det er noe dere vil lese om eller se på YouTube!

Pakke sammen rommet mitt. Jeg må forberede det slik at alt er klart når jeg kommer hjem. Sortere klær og pakke ned, ting og alt mulig annet som skal være med meg til et nytt bosted. 

Handle masse fint. Okei, jeg kommer til å gå litt crazy med shoppingen hehe. Jeg har faktisk allerede holdt på en stund. Jeg har prøvd å fordele det utover slik at det ikke blir for store summer på en gang. Det er overraskende mye jeg trenger… Eller vil ha da. Nye kjoler, bikinier og klær generelt for ikke å snakke om alt av skjønnhetsprodukter som shampoo, balsam, hudpleie og sminke. 

Sole meg. Jeg skal tilbringe så mye tid jeg kan ute i sola for å få litt farge før jeg drar. Som dere kanskje har fått med dere så tar det ganske lang tid før jeg faktisk får en jevn og fin brunfarge, eller noe farge i det hele tatt. Det kan bli vanskelig med tanke på at jeg jobber nesten hver dag, men i verste fall får jeg jukse litt med fargen, heia selvbruning. 

Avskjedsmiddag. Jeg skal absolutt arrangere min egen avskjedsmiddag. Jeg har faktisk satt datoen allerede, men jeg lurer på om ikke alle fikk med seg det… Heldigvis er jeg god på påminnelser, haha. Vi må selvfølgelig ta farvel på en ordentlig måte og i kjent Andrea-stil kjører jeg på med en storslått middag. Eller en middag ute på et hyggelig sted, ja det stemmer nok bedre 😉

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

9 kommentarer

Siste innlegg