UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

KJOLE HER / ØREDOBBER HER

AKKURAT NÅ: Jeg ligger på stranden og koser meg, eller så spiser jeg lunsj. Det er vanskelig å si. Når jeg skriver dette er klokken halv ti her på Bali, men når det kommer ut er klokken rundt to.

UKENS TANKE: Jeg er så ambivalent. En del av meg vil bli en uke ekstra fordi Bali er helt fantastisk, mens en annen del av meg har skikkelig hjemlengsel. Jeg så faktisk på muligheten for å bli en uke til… Det er så mye mer jeg vil se av Bali og selv om vi har planlagt noen utflukter denne uken, så føler jeg at jeg har dårlig tid. På samme tid savner jeg hjemme og Morten masse nå, så det er ikke lett å vite hva jeg faktisk vil haha.

UKENS FAVORITTPLAGG: Egentlig så er det den nye kjolen jeg kjøpte meg i går. Den er så sykt fin, men fordi jeg ikke har brukt den enda så blir det heller den nydelige blå kjolen her. Den er faktisk Emilie sin, men jeg fikk låne den. Yei! Den er fra Monki og dere finner den her.

UKENS SERIE: Tror dere jeg har sett på serie??? Hehe, jeg så faktisk på serie i går. Jeg var som sagt ikke helt i form og orket ikke sola så jeg tok en powernap/serie-titting på rommet. Det blir derfor The Ranch.

UKENS CRAVING: Pasta! Jeg craver pasta så sykt og jeg aner ikke hvorfor. Vet man egentlig hvorfor man craver ting?

UKENS HØYDEPUNKT: Bali!!!! Det er så mye bedre enn forventet. Ikke at jeg trodde det var dårlig, men jeg hadde aldri sett for meg noe så bra som dette. Det er er så fantastisk fint her, det er ekstremt digg mat over alt, det er rent og folk er så sykt hyggelige.

UKENS POSITIVE: Det går så bra på tur! Emilie er en perfekt reisevenn. Det har ikke vært noen dårlige vibes eller sure miner overfor hverandre, vi bare koser oss.

UKENS ØNSKELISTE: Jumpsuit her, den sykt kule skjortekjolen i vinyl som dere finner her, elsker jakken (her) og den nydelige kjolen som finnes her.

UKENS MATRETT: Hvordan skal jeg klare å velge? Jo, vent jeg klarer å velge. Nå er vi tilbake på den pasta cravingen og naborestauranten her har helt sykt god pasta. Jeg har spist den to dager allerede, wopsi. Med det mener jeg at det er så mange restauranter og så mye digg mat at jeg ikke har “råd” til å spise samme sted to ganger fordi det er så mye jeg vil teste ut. Anyways, den var sykt god! Og meksikansk som vi spiste her om dagen… Det er generelt ekstremt mye digg mat.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hvorfor fikk jeg ikke en hud med bedre pigmenter? Jeg må henge i skyggen når vi er på stranda jeg, mens Emilie ligger og soler seg fra morgen til kveld. Hun har en hud som faktisk tåler sol, i motsetning til min som må få det i små doser.

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Klare å stresse den og faktisk nyte den siste uken 100% uten å tenke på alt jeg burde gjøre eller må rekke i løpet av tiden på Bali.

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette!

 

0 kommentarer

Siste innlegg