SPØRSMÅLSRUNDE LOVE ISLAND #2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lurte på om hva som skjer hvis du blir sammen med noen inne på Love Island? Når dere kommer ut igjen må dere skjule det eller? 

Programmet sendes nesten live så hvis jeg blir sammen med noen trenger jeg heldigvis ikke å skjule det! Rett ut i offentligheten, haha.

Hvor lenge blir du borte?

I cirka to måneder hvis jeg er der hele tiden. 

Kommer du ikke til å ha sex på tv selv om du blir skikkelig forelska?

Man skal aldri si aldri. Jeg tenker at om jeg faktisk blir skikkelig forelska og vi føler det samme for hverandre så er det ikke like ille for min del om jeg har sex med han på tv. Det er ikke det at jeg synes det er teit om andre gjør det, men jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg synes det hadde vært ufattelig kleint om mine venner, familie og kollegaer skulle sett noe sånt hehe.  

Når drar du?

Jeg kan ikke svare på akkurat når jeg drar, men det er ikke så veldig lenge til! Så spennende 😀 

Har du sett den britiske versjonen eller velger du å stille med helt blanke ark? 🙂

Vel, jeg prøvde å se den britiske og fikk totalt panikk! Jeg ville se den for å skjønne litt mer av konseptet, men der var det bare drama og sex. Alle utfordringer og leker hadde en ganske tydelig seksuell tone og det var ikke helt det jeg så for meg… Jeg ringte produksjonen i panikk og var klar for å trekke meg fordi det er ikke et program jeg ønsker å være med på! Heldigvis har jeg forsikringer om at den norske versjonen virkelig skal handle om å finne kjærligheten og ikke fokuserer på drama og sex på samme måte som den britiske <3 

Får dere bruke sosiale medier?

Nei, vi blir fratatt telefonene 🙁 Men! Jeg har ordnet sånn at noen styrer mine kontoer slik at dere får oppdateringer <3

Tror du at du kommer til å finne en gutt du i fremtiden kan gifte deg med og få barn med, eller er du bare med for noe her og nå, ikke noe seriøst?

Det hadde jo vært skikkelig hyggelig! Nå er giftemål laaaaaangt inne i fremtiden for min del, haha. Får litt noia av dette spørsmålet, men poenget er at jeg absolutt kunne tenkt meg å finne noe seriøst. 

Gleder du deg?

Veldig mye!

Kunne du gjort sånn som Martine Lunde når hun var med på Farmen? At du har noen innlegg og videoer klar som noen kan legge ut når du er borte?

Ja, det er planen! Kan jo ikke la dere sitter her uten meg så lenge <3 Kom gjerne med ønsker!

Må kjæresten din være høyere enn deg, eller er ikke det så viktig for deg?

Hehe, jo det må han faktisk. 

Hva skjer med bosituasjonen da?

Jeg blir boende her til jeg reiser og hva som skjer etter det skal jeg fortelle dere om litt senere, men jeg flytter herfra når jeg drar. 

Hva går Love Island ut på?

Å finne kjærligheten! Det er i utgangspunktet fem gutter og fem jenter som sjekker inn i en villa så er målet å finne en kjærligheten med en av dem. Det kommer også nye mennesker inn underveis og det er dates, leker og mye mer moro.

Hva fikk deg til å melde deg på?

Jeg tenkte at dette er en perfekt måte å utfordre meg selv på samtidig som jeg få pushet meg selv til å date. Jeg er elendig på dating, faktisk så hater jeg det og føler nesten aldri at jeg har tid. På Love Island har jeg jo faktisk ikke noe annet å gjøre så da må jeg jo date! Perfekt. 

Hvor kan man se programmet?

Det kommer til å bli vist på TV3. 

Kunne du vært med i den britiske versjonen?

Nei, aldri i verden! Den er helt krise. 

Kjenner noen andre som skal være med på programmet?

Nei, det gjør jeg faktisk ikke. Jeg er så spent, Norge er tross alt et lite land og plutselig dukker det opp noen man kjenner eller kjenner til. Det hadde vært interessant, hehe. 

Hva skal du gjøre på Love Island dersom ingen av guttene har skoene du ser på som ok?

Da pakker jeg sakene mine og drar hjem! Haha, nei herregud. Sko kan man endre 🙂

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

24 kommentarer

Siste innlegg