5 TEGN PÅ AT DU BØR DROPPE HAN

🙅🏼Du har ikke hørt fra han på lenge og så sender han en melding. Ikke en hyggelig melding om at han savner deg eller tenker på deg. Nei, det er mer som dette “jeg savner rumpen din”. Nei, nei, nei. 

🙅🏼Han snakker dritt om eksen sin. Okei, ikke alle brudd er en dans på roser og det er ofte mye følelser involvert. Samtidig er det sjeldent et godt tegn om han stadig stakker om eksen sin og det er i alle fall ikke et godt tegn om han snakker masse dritt. Han kommer til å gjøre det samme med deg. 

🙅🏼Dere skal møtes, men når du kontakter han så tar det flere dager før han i det hele tatt gidder å svare. Han åpner, men svarer ikke og kommer med en eller annen idiotisk unnskyldning om at han glemte det eller var opptatt. 

🙅🏼Han mener han er følelsesmessig utilgjengelig. For det første er dette klassisk fuckboy. Han vekker noe i deg som gjør at du vil ta vare på ha nog få han til å føle, med andre ord får han deg rundt lillefingeren. For det andre har han allerede advart deg og at hvis du faller for han er det på egen risk. Han kommer nemlig ikke til å falle for deg.

🙅🏼Han kan aldri svare på hvor han har vært. Hvis han stadig er med kompiser og svarer at “du vet ikke hvem det er uansett” så er det både merkelig og ufint. Hva med å bruke navn på mennesket han møter? Hvis han ikke vil fortelle deg hvem han er med er det antakeligvis fordi du ikke kommer til å like det.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

6 kommentarer

Siste innlegg