HOLD DEG AKTIV I FERIEN

Det å faktisk holde et treningsregime i ferien er ikke enkelt. Det frister mye mer å ligge på stranda, dra ut og spise med gode venner og kose seg! Jeg skjønner dere så godt, særlig om du faktisk er på sydenferie.

Jeg hadde en plan om å trene da jeg var i Albania, men da vi kom dit ble det plutselig ganske mye vanskeligere når resten av gjengen skulle legge seg på stranda. Jeg klarte riktignok én dag, men det var vanskelig. Heldigvis er det mye annet man kan gjøre for å holde seg aktiv og ikke miste formen helt selv om man ikke går for hardcore treningsøkter. 

💦TA TRAPPENE. Uansett om det er fem etasjer så ta trappene. Aktivitet i hverdagen er så viktig, særlig i ferien når det kanskje blir mindre enn vanlig. Derfor bør du droppe heisen og gå for trappene. 

💦SVØMMING ER GULL. Uansett om du er på sydenferie og svømmer i bassenget, tar en svømmetur i det deilige havet eller svømmer i utendørsbassenget på Sørenga så er det kjempegod trening. Da vi var i Albania tok vi små svømmeturer hver gang vi var på stranda. Alt hjelper! 

💦GÅ PÅ OPPDAGELSESFERD. Eller løp. Hvis du ferierer på et nytt sted så er det å gå eller løpe en tur for å utforske stedet en kjempefin måte å få presset inn litt ekstra aktivitet. Gå fra hotellet til stranda eller til restauranten du skal spise middag i stede for å ta taxi for eksempel!

💦START DAGEN MED AKTIVITET. Det kan være en liten gåtur for å våkne eller en tur på treningssenter. Det kan også være kjekt å ta noen enkle, men effektive øvelser på hotellrommet eller hjemme i leiligheten før du går ut for å nyte sola. Sit ups, push ups, utfall og knebøy kan fint gjøres over alt. 

💦SETT DEG MÅL. Det kan være et mål per uke, som for eksempel å ta en joggetur. Det kan også være langsiktige mål som å klare å ha løpt eller gått en viss lengde til sammen gjennom hele ferien. Dette er bare eksempler, men mål kan være fint for å faktisk klare å gjennomføre noe som helst. 

💦HUSARBEID. Klippe plen, male, luke gress, vaske huset. Alt dette holder deg i aktivitet. Det å klippe plen er faktisk utrolig slitsomt, haha. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg