9 TING SOM GIR MEG GLEDE I HVERDAGEN

Reklame | Annonselenker Nelly

PLAYSUIT HER / SOLBRILLER EBAY / SKO HER

Å komme hjem etter en lang dag, ta en dusj og sette seg i sofaen med favorittserien og blogg. Ah, finnes det noe bedre?

Iskrem, iskaffe og smoothie. Jeg er totalt avhengig av alt dette om dagen. Noen dager er det en av hver, mens andre dager klarer jeg å begrense meg litt haha. Problemet er at dette fort blir en dyr glede… Men så godt!

Møte på dyr. Altsååå dagen min blir ti ganger bedre. I går hilste jeg på en nydelig hund på jobb og så møtte jeg en katt på vei til Emilie. Jeg koste selvfølgelig med begge to, haha.

Fine kommentar fra leserne mine. Dere er jo verdens beste <3 Jeg tror ikke dere skjønner hvor mye de fine kommentarene dere legger igjen betyr for meg! Jeg elsker å åpne bloggen i pausen på jobb for å se hva dere har lagt igjen. Selv om det er ti negative kommentarer så gjør den ene fine at mye bedre. Tusen takk for at dere er dere og for at dere leser bloggen! 

Sene sommerkvelden på terrassen. Det beste jeg vet om!!! Da Sofie og jeg flyttet inn der vi bor nå er det eneste minuset at vi ikke har terrasse eller balkong. Det har jeg alltid hatt og det må jeg ha i fremtiden. Det koseligste jeg vet om er sene sommerkvelder ute på terrassen i frisk luft, tente lykter og noen man er glad i.

Ha god tid på morgenen. Jeg pleier alltid å stå opp flere timer før jeg absolutt må slik at jeg kan kose meg ordentlig på morgenen. Vanligvis består det av kaffe, bloggjobb og God Morgen Norge. Nå om dagen er God Morgen Norge byttet ut med Suits, men det er ganske koselig det også. Så surrer jeg litt rundt, ordner meg sakte og tar det helt med ro. 

En skikkelig bra treningsøkt. Følelsen man har etter å ha gjennomført en skikkelig bra økt er det lite som kan måle seg med .Energinivået fyker til topps!

Å klare noe nytt. Enten det er å endelig få skrevet et skikkelig bra innlegg jeg har tenkt på lenge, nå et nytt treningsmål eller å lande en avtale helt på egenhånd så er det skikkelig moro. Det er noe som virkelig gjør meg glad, særlig å få til noe skikkelig bra helt på egenhånd. 

Et glass med prosecco eller rødvin. Det er så kos en gang innimellom! Litt rødvin hjemme i stua sammen med matlagingen eller et glass prosecco på en uteservering. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg