SYKEMELDT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha vridd meg i hele natt og hatt mareritt om at kinnene min var blitt til store verkende byller som følge av at de faktisk verket gjennom hele natten bestemte jeg meg for å dra til legen. Jeg hadde ikke stemme i dag tidlig, halsen er helt ekstremt hoven og vond samtidig som hele kroppen verker. Det er sjelden et godt tegn. 

Det viste seg at jeg har et eller annet virus sammen med halsbetennelse. Heldige meg som får dette den uka jeg bare har korte vakter på jobb, store planer om soling og fotball på Kontraskjæret. Alt dette er byttet ut med det dere ser over her. Dyna på sofaen, diverse halspastiller og smertestillende og suppe som er det eneste jeg klarer å få i meg. Åh, jeg er ikke en person som takler det å være syk så veldig bra. 

Da jeg stod opp for å dra til legen i halv to tiden begynte jeg faktisk å gråte, både fordi jeg hadde så vondt og fordi jeg synes synd på meg selv. Jeg gråt litt til på vei hjem fra legen med sykemeldingen i hånda da jeg kom på at jeg må lage noe mat fordi jeg ikke har klart å spise på et døgn, at klesvasken på ryddes på plass og at oppvaskmaskinen er ferdig. Jeg orker ikke. Jeg trenger noen som tar vare på meg når jeg er syk og ikke orker det selv. Alt jeg bør trenge å gjøre er å sove og få pleie 🙁

Sorry for sutringen, men dette er meg når jeg er syk. Jeg har seriøst brukt to timer på å skrive dette innlegget fordi jeg måtte ta pauser og sove litt. Jeg tror jeg skal gå tilbake til sovingen så jeg blir frisk så fort som mulig. PS. Kom gjerne med serietips så jeg har noe å finne på!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

37 kommentarer

Siste innlegg