SØNDAGSFILMEN: SET IT UP

God søndag, verdens beste lesere! Jeg håper dere koser dere og tar det med ro. Søndag er hviledag vet dere, så ikke noe stress. For eksempel så er det helt innafor å bruke dagen i senga med Netflix (det er min søndag). Hvis dere ikke vet hva dere skal se på, eller trenger et tips til kvelden så har jeg nylig sett en veldig bra film!

Set it up er en Netflix original og da jeg så reklame for den så måtte jeg bare se den. Den kom ut da jeg var i Albania og det passet perfekt! Da hadde jeg noe å kose meg med mens jeg sminket meg. Jeg har faktisk sett den en gang etter det også, i går da jeg fikset meg. Den er akkurat slik jeg liker at en koselig film skal være! Enkel, morsom, litt teit og selvfølgelig minst en kjærlighetshistorie!

Filmen handler om to assistenter som finner hverandre som følge av sine urimelige og overarbeidende sjefer. I et forsøk på å få et liv prøver de å spleise sjefene sine slik at de skal begynne å tilbringe tid utenfor kontoret. Hvordan det går må du se filmen for å finne ut av 😉 Anbefales på det sterkeste for alle som liker romantiske komedier!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer
  1. åh jeg har faktisk tenkt lenge på om jeg skal se den filmen – har også sett reklame for den! Om den er bra, så må jeg nesten se den! 😀 Syns det er så fint at du har begynt å komme med filmtips og ikke minst boktips. Fortsett med det!

  2. Føler at vi har akkurat lik smak i filmer😂😂 for når du kommer med et film/serietips har jeg enten akkurat sett denne eller har planer om å se den!😂😂 men apropo gode serier… hva synes du om The Bold Type sesong 2 så langt? Personlig synes jeg det er bra👍🏻 Det var forresten jeg som sa ifra om at The Bold Type sesong 2 hadde kommet ut viss du husker det, haha😅😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg