LA PETITE

Vi fant et favorittsted i Sarandë som lå i perfekt gåavstand mellom sentrum og hotellet vårt. La Petite er en liten og intim restaurant med helt fantastisk personale og utrolig koselig innredning. Det er en så god atmosfære og man føler seg hjemme med en gang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det gjelder mat har de litt forskjellig, men jeg anbefaler lasagnen og grønnsakstapas på det sterkeste. Sistnevnte er egentlig bare en stor tallerken med grillede grønnsaker, men de er ufattelig godt tilberedt. Skikkelig digg! Lasagnen er ganske mektig så vi delte en lasagne og en salat, noe som resulterte i en perfekt porsjon for de fleste av oss. 

Dette stedet må dere besøke om dere skal til Sarandë! Jeg må trekke frem personalet en gang til, rett og slett fordi de er ufattelig flinke. De er gode i engelsk, veldig profesjonelle og er oppriktig opptatt av at gjestene har det hyggelig og at ting står bra til under besøket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS. Det finnes to La Petite i Sarandë. En stor restaurant som ligger i sentrum nede ved havna og denne lille som ligger litt utenfor. Vi var på begge og selv om de var veldig hyggelige på den store så trekker atmosfæren og stemningen opp den minste av de to som soleklar favoritt!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg