22 PERSONLIGE SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER

Hva er din største skrekk? Jeg er nesten redd for å si sånt høyt i frykt for å jinxe det. Ah… Å dø tidlig før jeg faktisk har prøvd å leve. 

Hvilken levende person beundrer du mest, og hvorfor? Så mange! Malala, Julie Strømsvåg, Barack og Michelle Obama, Taylor Swift og mange, mange fler av forskjellige grunner. 

Hvilket trekk avskyr du mest i deg selv? Jeg kan være ufattelig fæl. Hvis jeg er i en krangel eller en diskusjon som beveger seg over til å bli en krangel kan jeg plutselig switche helt over og bli direkte ufin og typ giftig. Jeg sier ting jeg vet treffer den andre og på en så fæl og hard måte at jeg nesten får vondt i sjela bare av å tenke på det. Wopsi.

Når var du lykkeligst? På solsenga den andre dagen i Albania. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERALIGNENDE BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER

Hva gjør deg ulykkelig? Å føle meg alene og å føle at ingen egentlig forstår eller kjenner meg. 

Hva ville du bli da du var liten? Popstjerne frem til at jeg skjønte hvor tonedøv jeg er og dyrlege frem til jeg forstod at jeg måtte avlive dyr.

Hvem eller hva er ditt livs store kjærlighet? Jeg har ingenting å komme med her dessverre. 

Hvordan føles kjærlighet? Godt spørsmål. Kanskje som om noe inne i deg snart kommer til å sprekke fordi du har så mye kjærlighet for noe eller noen at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Varmt. Nei, jeg vet ikke det er sånn jeg føler det når jeg ser på sjokolade i alle fall 😉 Haha, neidaaaaaa.

Hvis du kunne bringe noe utryddet tilbake, hva ville det vært? Mammut! De er så kule. 

Hva ville vært din superkraft? Å lese tanker, haha. Jeg er så nysgjerrig!

Hva var ditt flaueste øyeblikk? La oss se. Jeg føler det er mye å velge mellom, men det er vanskelig å komme på akkurat nå.

Hva får deg til å gråte? Dyr som lider eller er forlatt, ensomme mennesker, talentkonkurranser og jeg gråter hvis jeg blir skikkelig sint. 

Hvem ville spilt deg i filmen om ditt liv? Reese Whiterspoon, eller nei. Kanskje jeg må si hun som spiller Piper fra Orange is the new black siden alle mener jeg ligner på henne, haha. Taylor Schilling heter hun vel! Jeg ser jo hva folk mener, vi har en del like trekk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER

Hva anser du som din største prestasjon? Hm… Haha, er det utrolig trist om jeg skriver å få 6er på norsk skriftlig eksamen på videregående? Ja, det hører jeg mens jeg skriver det. Wow, livet mitt er trist. Nei, det får bli bloggen da! Er jo ikke så verst det egentlig. 

Hvor ofte har du sex? Aldri.

Hvis det er én ting som kan forbedre livskvaliteten din, hva er det? Mer fritid og en hund.

Hva er yndlingslukten din? Lukten av et menneske jeg liker.

Hvordan slapper du av? Jeg er elendig på å slappe av, men jeg slapper av på en solseng i syden med en god bok! Eller hjemme på sofaen med seriemaraton.

Hvem vil du gjerne be om unnskyldning og hvorfor? Marte, fordi jeg er elendig på å si unnskyld, uttrykke følelser og snakke om ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER

 

Hvilken lærdom har livet gitt deg? Det er ikke nødvendigvis de som jobber hardest som får valuta for pengene. Deprimerende eller hva?

Fortell en hemmelighet om deg selv! Jeg ble såpass merket av min første og eneste forelskelse (som endte i kjærlighetssorg) at jeg unngår å skape nære relasjoner og trekker meg alltid unna om det blir litt for nært fordi jeg er redd det samme skal skje igjen. Det skal ikke mye til en gang. Hvis jeg begynner å like noen så forsvinner jeg fordi jeg ikke tør å faktisk begynne å like noen på ordentlig. Teit eller hva? Jeg vil heller være alene enn å kjenne på den samme følelsen som jeg gjorde den gangen for mange år siden fordi jeg har aldri følt meg verre, mindre verdt eller mer ydmyket i hele mitt liv så nei takk til mer av det.

Ja da innrømmet jeg dette overfor meg selv også i samme slengen, haha. 

Fortell oss en vits: Altsååå jeg hater vitser. Vitser er ikke morsomme. 

TOPP HER / SKJØRT HER

 

21 kommentarer

Siste innlegg