JEG DRO IKKE HJEM

Reklame | Annonselenker Nelly & Junkyard

God morgen! Dette er vel det seneste tidspunktet jeg har ytret den setningen på flere år. Jeg er altså helt utslitt og sov til klokken ti. Dagen i går var så ufattelig lang. Vi måtte sjekke ut av hotellet i Albania klokken 11, deretter ta båten over til Corfu hvor flyet vårt skulle gå fra klokken 22.35. I og med at det kun går to båter om dagen bestemte vi oss for å ta den tidligere og heller ha en hel dag på Corfu enn å risikere å miste flyet ved å ta den sene båten. Det var helt greit å få en dag på Corfu også, særlig når vi oppdaget en helt nydelig strand! Bare se på disse bildene, så fantastisk vakkert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERABIKINIOVERDEL HER / TRUSE HER / SOLBRILLER HEROLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASe på lille pusen 🙁OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, hodet mitt er så tungt. Vi landet ikke før klokken ett i natt og tok bussen til sentrum klokken to. Det tok faktisk seks timer fra jeg satt meg på flyet i går og til jeg var hjemme i Oslo og kunne legge meg i en varm og deilig seng. Tanken på å dra hjem til min tomme leilighet fristet lite så jeg endte rett og slett opp på overnattingsbesøk og nå sitter jeg i enda en tom leilighet og blogger, haha.

Jeg skal snart komme meg hjemover, men det å drasse med meg kofferten på nærmere 30 kilo, to Taxfree-poser og en bag hjem er ikke akkurat det jeg gleder meg mest til så blogg-unnskyldningen tok overhånd. Hva kan den neste unnskyldningen bli tro… Haha, neida jeg må komme meg hjem og vaske klær så jeg har noe å ha på meg de neste dagene. Dette har jeg faktisk gledet meg så mye til at jeg drømte om klesvask i natt. I tillegg har jeg minst tre hentemeldinger med purring, jeg må betale regninger som sikkert også har blitt til purringer og gjøre alt det andre jeg har satt på pause under ferien, men er det ikke sånn det skal være da? 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

    7 kommentarer

    Siste innlegg