ALDRI SJEKK OPP EN JENTE PÅ DENNE MÅTEN

Reklame | Annonselenker Nelly / Spons Kouture

Torsdag betyr singelliv & dating! Jeg tenkte å lage en Albania-versjon, men jeg har null å komme med på den fronten. Vel, litt inspirasjon har jeg jo hentet fra turen og det som falt meg mest naturlig å skrive i dag er et innlegg om hvordan du ikke bør sjekke opp en jente! Her kommer de ekleste, mest nedverdigende, irriterende og dårlige måtene å sjekke opp en jente på sett fra mitt perspektiv. 

ØREDOBBER EBAY / KJOLE KOUTURE / SKO HER

🙄TUTING. Det er bare sånn “hallo hva tenker du med?”. For det første får man ikke kontakt og for det andre så er dette den laveste formen for forsøk på sjekking. Nei, det er bare kleint og funker dårlig.

🙄ALLE SJEKKEREPLIKKER. Det er bare kleint, jeg klarer ikke haha. Du merker så godt når det du blir presentert for en innøvd line. Du fremstår dessverre bare som usikker og med mindre du innerst inne er en selvsikker fyr som klarer å redde deg inn ved å tulle det bort så dropp det. 

🙄HARD TO GET. Jeg vet ikke hva det er med det greiene her, men det er dessverre utrolig effektivt. I alle fall på ganske så mange og det går begge veier. Personlig hater jeg det. Jeg blir bare dødsirritert om du skal prøve å være hard to get og prøve å fange interessen min ved å ikke svare, ta initiativ for så å forsvinne helt og komme tilbake… Ja, dere vet greia. Dette er en irriterende form for sjekking. Kan du ikke bare være klar på om du er interessert eller ikke?

🙄KUN FOKUS PÅ UTSEENDET. Det er hyggelig med et kompliment her og der, men om fokuset ditt kun går på utseendet så er du ikke lenger interessant. Da er du ekkel og antakeligvis en skikkelig fuckboy. Ikke vær redd for å gi komplimenter på utseendet, men husk å se hele mennesket. 

🙄PLYSTRING OG KOMMENTARER PÅ GATA. Dette funker ikke! Det er så ekkelt og kvalmt. Rett og slett skikkelig provoserende. Jeg kan love deg at de fleste jenter bare føler seg lite verdifull og i hvert fall ikke satt pris på.

🙄SUPER-MACHO. Dere vet den typen som skal prøve å være mye mer macho enn hva han egentlig er? Et forsøk på alfahann eller noe sånt. Øl, gutta, trening, null følelser blablabla. Hvorfor prøver du på dette? Kanskje det funker på jenter som liker drittsekker, men altsååå. Det er ingen man egentlig vil date. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

    10 kommentarer

    Siste innlegg