KJÆRLIGHET ER ALT ANNET ENN HAT

Nå skal jeg snakke om noe viktig og jeg håper dere alle vil høre på det jeg har å si fordi dette er noe vi må snakke om.

Jeg om over en artikkel om Benjamin og Christoffer som ble angrepet av en gjeng menn i Stavanger lørdag kveld. Hvorfor? Antakeligvis fordi de holdt hender og viste sin kjærlighet i det offentlige rom, noe som ikke er annet enn vakkert! Da jeg leste dette ble jeg så sint og lei meg at tårene rant mens jeg gikk bortover gata i Oslo sentrum.

Jeg blir så sint over at noen kan gå til angrep på kjærlighet på den måten. Jeg blir sint over at noen har det i seg å utøve fysisk vold mot andre. Jeg blir sint over at disse mennene prøver å begrense andre mennesker ved å skremme dem fra å være seg selv. Jeg blir lei meg på Benjamin og Christoffers vegne. Jeg blir lei meg på vegne av alle som vil elske hverandre og alle som vil vise kjærlighet, men ikke tør. Jeg blir sint og lei meg fordi slike ting enda skjer!

Tenk å bli utsatt for fysisk vold fordi du holder hånden til et mennesker du elsker. Forstill deg å få hat, bemerkninger, blikk og bli møtt med avsky kun fordi du elsker noen. For meg er det helt umulig å forestille seg. I min verden skjer ikke sånt, men dessverre er ikke det sannheten.

Folk blir enda spytta etter på gata, kalt for «sånne» og faktisk også slått ned fordi de elsker en av samme kjønn. Hvordan? Hvorfor? Jeg bare klarer ikke forstå det, på noen som helst måte.

Kjærlighet er vakkert. Kjærlighet er lykke. Kjærlighet er alt annet enn hat.

Jeg vet at dette innlegget ikke kommer til å forandre noe som helst, men jeg klarer heller ikke å være stille når sånt skjer. Vi må si høyt at dette ikke er greit. At vi ikke tillater slikt k vårt åpne samfunn. At alle skal få lov til å elske den de vil og at alle skal få lov å vise kjærlighet. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg