NÅ REISER VI

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wiiiiii! Tenk at dagen endelig er her. Jeg har gledet meg til dette så ufattelig lenge. Vi bestilte jo hotellet for flere måneder siden og jeg husket at jeg sa til vennene mine at denne reisen skulle det blir noe av, om jeg så må ta opp forbrukslån, haha. Det var en spøk for dere som ikke skjønte det ;-).

Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at vi skulle bli en gjeng på åtte stykker! Dette har vi prøvd å få til i så mange år, men vi har aldri klart å reise mer enn maks fire stykker sammen. I år planla vi egentlig ikke så mye og noen av oss bestilte bare en tur. Etter hvert slang fler og fler seg på og nå drar vi nesten alle sammen. Jeg er så lykkelig at dere aner ikke! Tenk at tanken på en liten uke med fri, sol og gode venner i Albania kan gi så mye glede. Ahhh, jeg sprekker nesten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter vi faktisk på flyplassen og venter på å komme på flyet. Jeg har tatt meg god tid i taxfreen og faktisk handlet litt for en gangs skyld. Jeg skal vise dere hva jeg har kjøpt senere fordi akkurat nå trenger jeg litt mat. Wiiiii, vi blogges når jeg er fremme i kveld!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

16 kommentarer

Siste innlegg