FERDIG PAKKET OG KLAR FOR AVREISE

Hei fra ett stykk sliten jente. Hvorfor jeg er sliten vet jeg egentlig ikke fordi jeg har gjort ekstremt lite krevende ting i dag. Etter å ha sovet i ni timer og tuslet litt rundt her hjemme begynte jeg på dagens store utfordring, nemlig pakking til syden. Jeg hater å pakke, men elsker å lage pakkelister, haha. Det tok plustelig halve dagen det. Nå skal det sies at jeg filmet hele greia og måtte ta litt pauser innimellom da. Heldigvis ble jeg ferdig og nå er kofferten ferdig pakket!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har vært flink da, sånn hvis jeg skal være litt grei med meg selv. I det jeg var ferdig med å spille inn videoen satt jeg meg ned for å redigere. Tror dere ikke jeg satt igjen med over en time film? Altsååå, mareritt for en som egentlig ikke er så glad i å redigere film i utgangspunktet. Vel, jeg led meg gjennom det ved å innta store mengder Pepsi Max og et par Sex and the City-pauser. 

Så nå har jeg en pakkevideo klar til dere, woho! Jeg tror den kommer ut tirsdag morgen, så følg med for å se meg klage i tjue minutter, haha. Neida, jeg er ikke så ille. Dere får se alt jeg har med meg og det er så mye fint, så dere burde faktisk se den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter alt syret trengte jeg å gjøre noe og bestemte meg for å vaske leiligheten. Nå er den skinnende ren, alt er ryddig og jeg er klar for å dra på ferie altså. Marte og Helene kom en liten tur på besøk, så jeg dro ut og kjøpte inn moreller. Nå skal vi bare kose oss og glede oss sammen til morgendagen!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg