EN NY START PÅ BLOGGEN

For kort tid siden tok jeg en ganske skummel avgjørelse. Jeg bestemte meg for å stå helt alene og være 100% selvstendig som blogger. Det betyr at jeg ikke har et management, et blogghus eller noen som tar avgjørelser for meg. Nå velger jeg alt selv og jeg jobber for alt jeg får på egenhånd. Det er noe jeg har vurdert lenge, men det var ikke før nå jeg faktisk turte å gjennomføre. Foreløpig har det gått over all forventning og jeg håper at jeg har tatt rett valg for meg slik ting er akkurat nå.

I den anledning har jeg fått en helt ny look på bloggen, også kjent som et helt nytt design! Jeg elsker det, men er selvfølgelig spent på hva dere synes. Jeg har samlet litt informasjon om det viktigste dere må vite om, så håper jeg at dere liker det. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe som ikke fungerer eller noe jeg burde endre på, tusen takk <3

Slik ser altså bloggen min ut ved første øyekast. Jeg elsker designet fordi det er så enkelt, stilrent og ryddig. Det er superlett å finne frem til mine andre sosiale mediekanaler som dere nå finner øverst til høyre på siden. Ved å trykke på de diverse ikonene kommer dere rett til Instagram, YouTube, Facebook og dere kan til og med scanne snapkoden min og legge meg til på snap direkte!

Slik som dere ser på bildet over her!

Innleggene ser nå ut som dette når dere scroller nedover bloggen. Personlig synes jeg dette er kjempefint!

Så kan dere scrolle nedover i arkivet og i kategoriene!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

28 kommentarer

Siste innlegg