TJEN PENGER NÅR DU NETTSHOPPER

Reklame | Nettbonus.no

Hei, mine kjære! I dag tenkte jeg å tipse dere om en måte dere kan spare penger på, noe som alltid er koselig. Som dere vet så foretrekker jeg å nettshoppe, enkelt og greit fordi jeg synes det er litt slitsomt å handle i butikker. Det er mye enklere å bestille alt man trenger hjem via et par enkle klikk og det er ekstra digg når man til og med kan spare penger når man shopper!

Når jeg handler på nett så går jeg alltid via Nettbonus.no. Kort fortalt så har Nettbonus.no avtale med 200 nettbutikker som gir deg en bonus hver gang du handler! Bonusen du tjener opp overføres enkelt og grei til bankkontoen din og så har du plutselig litt ekstra cash. 

Det eneste du må gjøre for å få bonusen er å gå til Nettbonus.no og registrere deg med e-postadressen din. Deretter klikker du deg videre til en av de 200 nettbutikkene som Nettbonus.no har avtale med og gjennomfører kjøpet på vanlig måte. Nettbonus.no har blant annet avtale med flere av mine favorittbutikker som Nelly 7%, NA-KD 6% og Bik Bok 4%, samt Tanum 6%, som jeg ofte kjøper bøker via. 

Nå skal jeg vise dere hvor enkelt det er å bruke Nettbonus.no

1. Registrer deg på Nettbonus.no

2. Klikk på nettbutikken du vil handle i

3. Få nettbonus

Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har tjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kr i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto.

 


VINN GAVEKORT FRA NELLY

Jeg har fått lov til å dele ut Nelly-gavekort på 500 kr hver til 2 av mine lesere som registrerer seg hos Nettbonus.no! Jeg vet hvor glad mange av dere er i Nelly, så dette synes jeg er skikkelig hyggelig å få gjøre.

For å delta må du:

1. Registrer deg hos Nettbonus.no

2. Skriv i kommentarfeltet.

Tirsdag trekker jeg ut to av dere som får et gavekort fra Nelly på 500 koner hver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

176 kommentarer

Siste innlegg