INNKJØP: SKJØNNHETSPRODUKTER

Da jeg var på min lille shoppingrunde og nærmest fikk heteslag i går så endte jeg opp med litt av hvert. Det ble faktisk en del helt nye produkter jeg aldri har testet før, men som jeg gleder meg til å teste! Foruten om foundation og beauty blender så kjøpte jeg alt på Normal.

Jeg elsker denne foundationen! Det var faktisk Martine som introduserte meg for den i en av sine videoblogger og etter det ble jeg hekta. Nå var jeg helt tom, men det passet egentlig greit fordi jeg har solt meg opp til en ny farge, haha. Jeg regner heller ikke med at jeg blir noe særlig bleikere av å være på ferie i en uke, så det var fint å få tak i en ny farge. Denne koster rett under 400 kroner og du får for eksempel kjøpt den på Kicks. 

Jeg har farge 109 nå!

Nok en ting jeg er tom for, ansiktskrem. Jeg har aldri prøvd denne fra Garnier tidligere faktisk, men den var ganske rimelig så hvorfor ikke teste?

Egentlig er jeg stor fan av både Matis og Clinique sine. Den gule fra Clinique har jeg brukt i flere år og jeg skal kjøpe en ny veldig snart, men jeg tenkte å drøye det til taxfreen på Gardermoen. Derfor ble det en midlertidig løsning i denne fra Garnier. Jeg har som sagt ikke prøvd den før så jeg er veldig spent, men satser på at den gjør jobben. 

Denne kjøpte jeg for første gang for en liten stund tilbake. Da kjøpte jeg en liten reise-versjon på H&M bare for å teste ut om jeg likte den. Det gjorde jeg så absolutt! Her har jeg også brukt både Clinique og Matis sine lenge og er egentlig veldig fornøyd med de, men denne fungerer absolutt bra!

I tillegg er den ganske mye rimeligere enn de andre så det passer bra når det begynner å bli ganske så tomt på kontoen, hehe. 

Litt deodorant må en ha. Jeg har ikke prøvd denne før heller, så nok et produkt å teste ut. Tror ikke dette kan gå så alt for gærent da. Jeg bruker vanligvis akkurat den samme bare med Aloe Vera så det er ikke den største forandringen akkurat. 

Fast favoritt! Jeg har denne i plus size stående på sminkebordet, men jeg trenger en mindre versjon til Albania som ikke tar så mye plass. Så begynner egentlig den andre å bli ganske tom også.

Jeg er en flittig tørrsjampo-bruker da for å si det slik. Nå prøver jeg å ikke vaske håret mer enn to, maks tre ganger i uken og dette har blitt redningen. Det går egentlig ganske greit altså!

Denne er egentlig ikke så bra, men jeg er en person som hater å bruke masse penger på sminke og sminkeprodukter. Så lenge jeg får på meg sminken og det ser ok ut så er det greit nok for meg. 40 kroner tror jeg denne koster på H&M og det er faktisk den jeg alltid kjøper, rett og slett fordi den er billig og helt ok. 

Har noen forresten link til en god fra eBay? Det er så mange som bestiller derfra, men de jeg har prøvd er bare harde og ekle så rop ut om du kan hjelpe!

 

PS. Jeg anbefaler alle som har en Normal i byen sin å dra dit for å handle omtrent alt. Vaskeprodukter til hjemmet, håndsåpe, dusjsåpe, tannkrem, rens og ja, det meste du trenger er så mye billigere der enn mange andre steder og de har plus size på mye av det! Ikke spons eller reklame, bare et tips <3.

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg