I DAG SKAL JEG I RETTSSAK

Dette er en veldig spennende dag. Om få timer sitter jeg i en av rettssalene i Oslo Tinghus for andre gang i mitt liv. Den første gangen var med studiet jeg gikk på for noen år siden da vi skulle lære om retts- og kriminaljournalistikk. Utrolig spennende btw. Denne gangen er det noe helt annet. 

Jeg skal ikke være med i selve rettssaken, heldigvis! I morgen er jeg med som støttespiller for en nær meg som ble utsatt for noe veldig lite greit etter en bytur i oktober i fjor. Hendelsen skjedde faktisk da hun var på vei fra bursdagen til Martine og meg. Det var ikke akkurat slik vi håpet kvelden skulle ende for noen av gjestene våre, så det var selvfølgelig utrolig kjipt. 

Så i dag skal saken opp for retten og jeg gjøre min venninne-plikt og stiller opp som støttespiller. Hva som har skjedd med henne og hvordan det hele går skal dere få vite! Venninnen min har nemlig sagt ja til å skrive et gjesteinnlegg i etterkant, når dommen har falt og alt er ferdig hvor hun forteller hva som skjedde, hvorfor hun valgte å anmelde og litt mer om det hele. 

Nå må jeg ringe og sjekke at jenta faktisk har klart å stå opp. Stakkars hun var så redd for å forsove seg, haha. Det skjønner jeg jo. Typisk at slike ting skjer når det absolutt ikke kan skje. Nei, nå må jeg komme i gang! Ønske oss (henne) lykke til <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg