ISKREM-JAKT OVER HELE BYEN

Helt siden Skyr lanserte is-nyhetene har jeg hatt lyst til å prøve isen med salt karamell. Det har gått over fra å bli noe jeg har veldig lyst til å smake, til å bli en besettelse. Jeg MÅ finne den isen og smake på den!

Problemet er at den ikke er å oppdrive i Oslo. Jeg har lett absolutt over alt. Okei, ikke over alt, men ganske så mange steder. Disse 31 butikker for å være nøyaktig: Rema 1000: Brugata, Torshov, Sagene, Bjølsen, Storo, Vulkan, Birkelunden, Torggata, Fredensborg, Pilestredet, Parkveien, Pilestredet park, St. Hanshaugen senter. Coop extra: Sandaker, Sagene, Bjølsen, Bislett, Thorvald Meyers gate, Pilestredet park.Kiwi: Torshov, Storgata, Møllergata, Markveien. Meny: Oslo city Mega: Kiellands, Bislett Joker: Sagene, Nybrua, Hausmannsgate Coop prix: Sannergata  Bunnpris: Schous plass

Jeg tror jeg har brukt minst fem timer til sammen på å gå rundt og lete. Jeg ender dessverre opp like skuffa hver gang jeg finner veien til iskremboksen og ikke ser spor av karamell-isen. Noen steder har nemlig Skyr is med jordbær, men det er jo ikke den jeg vil ha. 

En venninne og jeg har brukt to kvelder på å gå fra butikk til butikk. Vi gikk først fra sentrum, via Vulkan og Kiellands plass til Sagene. Den neste kvelden gikk fra fra Sagene til Storo, innom Sandaker, Bjølsen og Løkka til sentrum igjen. I går vandret jeg alene fra sentrum, via Fredensborg og Pilestredet til Bislet uten hell.

Jeg hater at jeg blir så obsessed med ting, men nå er jeg nødt til å finne den! Så hvis noen kan hjelpe meg og vet om et sted i Oslo som har denne isen vær så snill, del.

Har noen av dere forresten smakt den? Hva synes dere?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg