Denne pizzaen må dere faktisk prøve! Jeg ble så positivt overrasket over hvor utrolig god den var. Det beste er jo at den er ganske så sunn og du kan kose deg med skikkelig god samvittighet, til og med på en ukedag.
DETTE TRENGER DU:
1 blomkål
50 g parmesan
2 egg
1/2 chili
1 fedd hvitløk
Salt og pepper
2 ss tomatsaus (eventuelt sukkerfri ketchup)
Cherrytomater
Rødløk
Pinjekjerner
Ruccola
Mozzarella
1. Sett ovnen på 215 grader.
2. Fjern bladene fra blomkålen, skjær den i biter og bruk en stavmikser eller kjøkkenmaskin til å male blomkålen til små biter.
3. Bland inn egg, parmesan, salt, pepper, chili og hvitløk og rør til du får en fin blanding.
4. Bruk en slikkepott og bre blandingen over et stekebrett med bakepapir (ikke bruk rist som vi gjorde, det er vanskeligere å få opp pizzaen etterpå).
5. Forstek bunnen i cirka 20 minutter.
6. I mellomtiden kan du kutte opp ønskede grønnsaker. Du kan selvfølgelig bruke akkurat hva du vil, men vi valgte squash, cherrytomater og rødløk.
7. Ta ut bunnen og ta på fyllet. Først tomatsaus/ketchup, deretter ost etter eget valg (vi brukte revet mozzarella) og til slutt topper du med grønnsakene.
8. Stek videre i virka 10-15 minutter til osten er smeltet og har begynt å bli gylden.
9. Ta ut pizzaen, strø over pinjekjerner og ruccola og server med hjemmelaget rømmedressing. Det lager du enkelt ved å blande sammen mager kesam, hvitløk, litt sitron, salt og pepper.
FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER
Så veldig god ut🤗
Men hvor er kjøttet? 🙂
Magnus: Det er bare å ta på kjøtt om du vil, men jeg er ikke så glad i det så lagde uten 🙂