EN SOMMERDAG I APRIL

Reklame | Annonselenker Nelly

Wow! Forrige søndag var virkelig en av de beste dagene jeg kan huske å ha hatt. Det var definitivt den beste så langt i år. Vi var så heldige å få vår aller første sommerdag her i hovedstaden. Det kjentes i alle fall slik ut. Jeg gikk rundt i sommerkjole med olajakke over og spiste softis på Aker Brygge, mer sommer enn det får du ikke her i byen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER / ØREDOBBER MONKI / JAKKE URBAN (LIGNENDE HER)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Martine og jeg startet dagen med trappeløp i sola. Vel, det var riktignok etter at jeg våknet til hundemens i sengen min. Heldigvis sov Celine på en pute i hjørnet av sengen, men det var ikke akkurat den beste starten på dagen. Hvis jeg skal se positivt på det så fikk jeg et spark i ræva til å få byttet sengetøy og med det så kom energien. Jeg vasket, byttet på sengen, gikk en tur med Celine og vasket alt skittentøy vi hadde samlet opp i løpet av uken. 

Så løp vi trappeløp! Det var så digg det og å løpe med Martine var så motiverende. Hun er rett og slett supersprek og det gir meg motivasjon til å trene enda hardere så jeg kanskje kan klare å holde følge med henne om noen uker (eller måneder, haha). 

Etter litt lunsj og ordnings møttes vi for å kose oss i det fine været. Vi hadde en skikkelig hyggelig dag og vandret gjennom byen i sommerkjoler. Etter hvert havnet vi på Aker Brygge hvor vi kjøpte oss årets første softis! Tenk at vi var så heldige å få en slik dag allerede i april. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg