TV-INNSPILLING OG BOKLANSERING

Reklame | Sponset PT-time / Annonselenker Nelly

Denne uken har allerede begynt å fylle seg opp, men i motsetning til forrige uke så er det morsomme ting jeg har lyst til å være med på som står på planen. Det skjer faktisk noe gøy hver eneste dag bortsett fra søndag som jeg fortsatt holder hellig.

Jeg tenkte å dele høydepunktene og det jeg gleder meg mest til med dere! Husk at dere kan følge meg på snap for å få med dere alt som skjer hele tiden @andreasveinsdot.

KJOLE HER / LIGNENDE SKO HER

💜BOKLANSERING FOR JULIANNE. Flinke Julianne har gitt ut bok og det må selvfølgelig feires! Jeg kommer litt etter det starter fordi jeg selvfølgelig jobber, men det går nok helt fint. Det viktigste er at hun har klart å gjennomføre noe så kult og da er det viktig å stille opp når man er så heldig å bli invitert <3.

💜UT MED JOBBJENTENE. Det blir så koselig! Vi har prøvd å få til noe sosialt en stund nå og endelig fikk vi det til. Jeg fikk en melding for to uker siden hvor jeg ble bedt om å holde av dagen. Vi må faktisk være såpass tidlig ute for å få med alle sammen, haha. Busy girls. Nå skal det i hvert fall skje og selv om jeg skal være edru så tror jeg det blir skikkelig gøy!

💜120 SLAG I MINUTTET. På onsdag skal jeg på kino med to venninner. Vi skal se en film jeg har hatt lyst til å se helt siden forrige gang jeg var på kino. Da var det nemlig trailer for en film som heter 120 slag i minuttet og jeg ble rørt bar av den. Derfor er jeg veldig spent på å endelig få se hele!

💜TV-INNSPILLING. På torsdag skal Sofie og jeg være med på innspillingen av et tv-program. Dette blir noe helt nytt og jeg er veldig spent. Jeg kan dessverre ikke røpe hva det er helt enda, men jeg tror dere kommer til å like det! Jeg skal si ifra med en gang jeg får lov til å si noe mer. 

💜PT-TIME. Wiii, denne timen gleder jeg meg til fordi vi skal nemlig gå gjennom et helt nytt program! PT-en min Idar og jeg hadde en planleggingstime forrige uke og jeg fikk luket ut øvelser jeg er lei av og kommet med innspill på hva vi skal fokusere på videre. Jeg er veldig spent på hva Idar har satt sammen av det vi snakket om og gleder meg veldig til å få testet det ut i morgen tidlig. 

💜HENGE MED MARTE. Tenk at jeg ikke har sett den jenta på over en uke (tror jeg)! Denne uken skal vi få satt av litt tid til hverandre, kanskje enda en fredagsdate? 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg