MENNESKENE DU IKKE VIL MØTE PÅ BUSSEN

I det siste har jeg vært nødt til å ta en del kollektivtrafikk. I det store og det hele er det egentlig ganske greit, selv om jeg foretrekker frisk luft og masse space. Allikevel hender det man møter på noen man aller helst skulle vært foruten på et sted som har med minimalt med plass. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🚌Jenta som gir vesken sin sitteplass. HVORFOR? De aller fleste skjønner at du faktisk ikke kan gi vesken din sitteplass i rushtiden, men det er alltid noen som prøver seg. Kan du ikke bare setteren på gulvet eller om den er for fin for det, ta den på fanget.

🚌Fyren som ikke vet hva hygiene er og verken har dusjet eller brukt deodorant på et år. Yesss vi har vel alle vært borti dette? Bussen er stappfull og folk står i midtgangen. Du trekker det korteste strået og ender opp under armhulen til en fyr som ikke akkurat har hygiene som sin førsteprioritet.

🚌De som vil slå av en prat om livet. Sorry, men jeg er skikkelig nordmann. Jeg vil bare sitte alene i stillhet og stirre ut av vinduet.

🚌Stirreren. Altså hva vil du? Det er så ubehagelig når noen fester blikket i deg og aldri slipper. 

🚌Hun som roper i telefonen hele veien fra sentrum til Nydalen. Takk, da vet jeg at venninnen din er tidenes bitch og at du ALDRI skal stille opp for henne noen gang igjen. 

🚌Alle som ikke skjønner at man må vente med å gå inn til alle som skal av er ute, men presser seg inn. Det er så irriterende. Det funker faktisk ikke om alle skal gå inn og ut av bussen akkurat samtidig. Vis hensyn!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg