VI DRO PÅ BRUKTMARKED

Nå om dagen er Oslo helt fantastisk. Jeg elsker virkelig denne byen om våren, da er den rett og slett nydelig. For noen uker siden dro jeg og noen venninner til Grünerløkka for å nyte solen og den første skikkelige vårdagen så langt i mars. Det var helt fantastisk og for et liv!

Med en gang sola skinner kommer Osloborgerne snikende ut fra leiligheter over hele byen og plutselig er vi supersosiale livsnytere som aller helst samles på Løkka eller Aker Brygge. Sistnevnte synes jeg er hyggeligere på sommeren, mens Løkka er helt perfekt en vårdag i mars.

Vi vandret bortover fra sentrum og havnet til slutt helt øverst på Løkka. Plutselig kom vi over et bruktmarked og det er noe av det morsomste jeg vet om! Der kan man finne utrolig mye kult som man ikke finner ellers. Åh, jeg hadde lyst til å kjøpe halve markedet, men det var ikke helt realistisk, haha. Det var ikke akkurat et minus at de solgte nystekte vafler som jeg selvfølgelig koste meg med, nam nam. 

Det er så rart fordi før pleide jeg å tenke at bruktmarked er litt ekkelt. Hvem vil vel ha andres gamle og brukte ting? Nå har jeg et helt annet syn på det og elsker å finne unike skatter på slike steder! Både Helene og jeg sikret oss et par skatte fra markedet Jeg kjøpte en skikkelig fin grønnfarget kaffekopp og en kul tekanne.

Jeg tror sistnevnte kun blir brukt som pynt. Riktignok i fremtiden, hehe den passer ikke akkurat inn her nå. Jeg bare ser for meg den stå enten på kjøkkenbenken eller på et bord i stuen sammen med gulldetaljer og coffee table books. Ikke sant det blir kult?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg