BLI MED MEG GJENNOM EN HEL DAG

Reklame | Sponset medlemsskap EVO / Annonselenker Nelly, Sportamore og Ellos

God morgen! I går gjorde jeg noe for aller første gang. Jeg hadde med meg kameraet mitt gjennom hele dagen og dokumenterte det aller meste. Dette er noe jeg synes er ganske morsomt å se hos andre bloggere og tenkte derfor å prøve selv! Nå skal dere få være med gjennom en typisk dag i livet mitt, helt fra jeg står opp om morgenen til jeg legger meg om kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My morning face. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aller først må jeg ha kaffe. Jeg kryper ut av sengen, inn i morgenkåpen og tusler ut på kjøkkenet. Hvis ikke jeg får kaffen min så fungerer jeg faktisk ikke. Jeg hadde en kaffe-fri dag for noen måneder siden og holdt på å kaste opp etter trening. Jeg mener bestemt at det var fordi jeg ikke drakk kaffe, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha drukket den første kaffekoppen og tatt en dusj er jeg klar for kopp nummer to og frokost! En favoritt den siste tiden er havregryn, puffet havre, rosiner, Cottage Cheese, banan, syltetøy og melk! Sykt digg og full av næring. En perfekt start på dagen! Sammen med det drikker jeg et stort glass funsaft, en kaffekoopp og tar vitaminene mine som akkurat nå består av de over her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAT-SKJORTE TRENING BLACC HER

Når maten får sunket og jeg har kost meg i sofaen med God Morgen Norge i en times tid er det klart for trening! Jeg går alltid til EVO hvor jeg trener og det senteret jeg foretrekker ligger cirka tjue minutter unna.

Jeg synes det er en perfekt start på dagen. Da får jeg frisk luft og våkner ordentlig så jeg har masse energi på trening. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJAKKE GYMSHARK (LIGNENDE HER) / TIGHTS NIKE (LIGNENDE HER)

Det varierer veldig hva jeg trener. I det siste har jeg vært helt hekta på trappeløp utendørs. Egentlig så har jeg bare gjort det to ganger, haha, men jeg synes det er veldig moro da!

Når jeg er på EVO trener jeg enten styrke på hele kroppen eller koser meg på mølla. Jeg er veldig glad i powerwalk i motbakke, intervaller i motbakke og en rolig halvtime med jogg. Det jeg aldri gjør er å sykle. Altså jeg haaaaater sykkel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARETTETANG GHD HEROLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjem, dusje, vaske håret, kure håret og så er det på tide å gjøre seg klar for dagen! Jeg gjør alltid det mens jeg ser en serie og spiser noe lett, men godt før jeg fortsetter dagen.

I det siste har jeg brukt så lite sminke og det er så digg. Jeg synes rett og slett det er unødvendig å klæsje på så mye sminke til hverdags som jeg har gjort en periode. Nå går jeg for bb-cream eller litt foundation, litt solpudder og maskara. Superdigg, rett og slett. Det aller beste er at det tar to minutter å påføre, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klar for dagen! Fra nå av skal jeg ta utgangspunkt i gårsdagen og da var det visning på ny leilighet som stod for tur. Det gikk veldig fint og leiligheten var så fin! Vi har ikke rukket å snakke ordentlig om det enda fordi jeg dro rett på jobb og Sofie var ikke hjemme før sent på natt.

Vi skal oppdatere dere så fort vi bestemmer oss for hva som skjer videre <3. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror dette er det vakreste bildet jeg har sett av oss noen gang. Liker særlig tyggisen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, i det vi stod og ventet på å slippe inn på visning ringte telefonen til Sofie. Det viste seg at hun skulle få levert en Nelly pakke akkurat der og da. Heldigvis fant sjåføren frem og vi ankom visningen med en svær pappeske stappfull av klær. Litt morsomt egentlig. Heisann, her kommer vi med flyttelasset allerede hehe gi oss leiligheten din plis. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter visningen dro hjem hjem og koste litt med Celine, skrev ferdig innlegget jeg skulle poste klokken åtte og dro på jobb. I går hadde jeg bare en kort vakt så tiden gikk kjempefort og som dere ser så rakk jeg en god del før jeg startet.

Jeg er veldig glad i å få unnagjort det aller meste så tidlig som mulig så jeg slipper å sitte oppe og jobbe til sent på natt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestemte meg også for å ta litt sol. Det er snart 17. mai og jeg har ingen planer om å få verken sminke eller selvbruning på bunadsskjorten min. Derfor har jeg begynt å ta litt sol hver uke så jeg får en fin og gylden farge til nasjonaldagen. Da slipper jeg å bruke så mye ansiktsminke som igjen kan føre til en ødelagt bunadsskjorte. Det er jeg ganske så lite gira på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom ut av Brun og Blid holdt jeg på å få hjertet i halsen. Jeg hylte HØYT på gata så folk snudde seg i det Martine hoppet ut fra en sidegate og skremte meg. Jeg er virkelig verdens mest lettskremte menneske og jeg roper, hyler og kjefter hvis jeg blir redd. Sånn sett forstår jeg hvorfor jeg stadig blir utsatt for det der, haha. Det er jo moro for alle rundt meg selv om jeg antakeligvis kommer til å få hjerteinfarkt en dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi dro en tur innom butikken og handlet inn til middag. Det ble vegetardeig med hakketløk, purre, gulrot, mais, oregano, salt, pepper og hakkede tomater sammen med fullkornspaghetti. Det er kjempeenkelt å lage og tar maks femten minutter. Jeg lager ofte det når jeg egentlig ikke gidder å lage middag, men er skikkelig sulten på noe ordentlig mat.

Vi koste litt med Celine og jeg jobbet med bloggen før vi tok oss enda en tur ut…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yes, vi ga etter for søtsuget og havnet i godishimmelen på Rema1000. De har så sykt digg smågodt! Selvfølgelig ikke i nærheten av Yummy Heaven, men det var dessverre stengt da vi fant ut at vi bare måtte ha godis til kveldens episode av Paradise.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uff, angående den episoden. Jeg fikk så utrolig vondt i hjertet mitt da jeg så den parseremonien. Ja, det er et spill og det er Paradise, men sånn de oppførte seg var bare trist å se på. Jeg fikk så utrolig vondt av Isabel som måtte stå og se på at de smilte og lo da hun stod og gråt. Å ryke på en slik måte unner jeg faktisk ingen.

Når det er sagt så er det imponerende spill og det applauderer jeg gjerne, men vis hverandre litt respekt da, folkens. Si hva du vil på sync, men på seremonien… Nei. Til og med jeg klarte å unngå klappingen da jeg fikk sendte ut Aleks. 

Martine dro like etter PH og jeg som var langt over vanlig leggetid gikk for å stelle meg på badet. I det jeg var på vei inn i dusjen ringte bestevenninnen min meg på FaceTime og fordi vi har separasjonsangst tok jeg like så godt med mobilen i dusjen.

Jeg ler meg ihjel av bildene over her. Marte var så flink og screenet litt underveis. Jeg tror faktisk det der er noe av det merkeligste jeg har gjort på lenge, haha. Hun ble med videre gjennom tannpuss og hudpleierutiner før jeg endelig kom meg i seng nærmere ett på natten. 

Vanligvis legger jeg meg mellom ti og elleve på kvelden, men denne uken hvor jeg har vært nødt til å stå opp mellom seks og syv hver morgen blir det typisk nok sene kvelder også. En god kombo? Njæ. Denne uken går heldigvis mot slutten og jeg håper det blir lenge til neste gang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min gamle Harry t-skjorte <3 Dette er favorittplagget mitt når det kommer til soveklær. 

Jeg håper dere synes dette var morsomt! En litt annerledes måte å oppsummere dagen på. Nå skjedde det ikke så alt for mye spennende akkurat i går, men si ifra om dere likte det så kan jeg absolutt gjøre det igjen. Kanskje en dag hvor det skjer litt mer spennende ting, men kom igjen. Alle dager kan jo ikke være like innholdsrike! 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

32 kommentarer

Siste innlegg