PÅSKE I PØKESKOGEN

Reklame | Annonselenker Nelly & BikBok

JAKKE MONKI / BUKSE BIKBOK / GENSER PIECES / SKO NIKE / SOLBRILLER BIKBOK

Noe kjent med navnene? Haha, tenk at jeg faktisk linker til dette. Husker dere musikkvideoen min “Pøkeskogen”? Haha, det heter jo egentlig Bøkeskogen og jeg skjønner enda ikke hvorfor det ble Pøkeskogen. Anyways, sjekk den ut for en god latter og for å lære litt om Larvik!

Ah, så langt har denne påsken vært skikkelig fin og med tanke på at jeg ikke har vært hjemme i mer enn to dager lover det godt. Jeg har faktisk fri helt frem til onsdag. Det er lenge siden jeg har hatt fri så lenge i strekk og da er det ekstra koselig å kunne bruke tid her hjemme. 

Da jeg til slutt klarte å komme meg opp av senga og ut av huset rundt firetiden i går var det skikkelig deilig. Ganske redusert etter gårsdagen og veldig lite motivert for å gjøre noe som helst dro Martine og jeg på en liten kjøretur. Det ble faktisk en overraskende bra en! Vi gikk ut av bilen og ned til brygga. Det var strålende sol og det var så digg å få den friske sjølufta. 

En ting jeg tenkte over flere ganger i går og som Martine sa seg enig i er hvor utrolig tomt det er her om dagen. Jeg vet jeg har nevnt det før, men i går fikk jeg helt sjokk. Uansett hvor vi var så var det tomt. Langs gatene, på veiene, i sentrum og nede ved brygga. Jeg vet ikke om alle har forlatt byen for å dra på påskefjellet eller flyktet til Stavern, men det var skikkelig merkelig. Vi var litt sånn “okei, hva i all verden gjør man i Larvik på slike dager?”. Det er på en måte ikke så mye annet å gjøre i Oslo. Gå tur, rusle rundt i byen, ta en kaffe i sola på en koselig kafe. Den store forskjellen er bare at man føler seg rar om man gjør sånt her fordi det finnes ikke ett annet menneske som gjør det. Utrolig merkelig. 

I dag er jo alt av butikker åpne igjen så da kan det være jeg møter på litt flere folk. Jeg er nødt til å kjøpe inn grillmat for senere i dag skal jeg endelig få gått tur og grillet i påskesola! Det har jeg gledet meg til i flere uker, haha. Åh, som jeg elsker tur i fint vær. Det er virkelig balsam for sjela.

Jeg håper dere har hatt en fin påske så langt og er klare for å nyte de siste dagene! I dag snapper jeg forresten for Uperfekte Piker, så add de på snap (uperfektepiker) og følg med der om dere vil. Jeg snakker hovedsakelig om kosmetiske operasjoner og utseendefiksering, egne erfaringer med det og påvirkningskraften vi influencere har på følgerne våre. Jeg håper dere vil sjekke det ut <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg