SLIK BOR JEG I LARVIK

Reklame | Annonselenker Nelly

Hei, alle påskeglade mennesker. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme hos pappa med ullsokker på, ikledd kosetights og ser på Friends. Helt perfekt! Jeg har vært så utrolig sliten etter gårsdagens festligheter. Vi tok den definitivt helt ut og det var så moro! Jeg elsker når hele gjengen samles og drar ut sammen. Da blir det som regel veldig morsomt. 

Hjernen min fungerer virkelig ikke dagen etter jeg har vært ute. Jeg klarer ikke formulere noe som helst fornuftig, men så kom jeg på at jeg ikke har vist dere hvordan jeg bor når jeg er i Larvik! Det passer perfekt på en dag hvor kreativiteten står stille. 

HVIT BLUSE ZARA / ROSA TOPP HER / GUL SKJORTE HERHihi, de satt opp bilde av baby-meg for anledningen <3SKO HER / T-SKJORTE HER

Pappa flyttet jo like før jul og barndomshjemmet mitt ble solgt. Det går egentlig helt fint fordi det er så koselig i den nye leiligheten! Det eneste er at det er ganske mye mindre her og jeg har faktisk ikke et eget rom lenger. De har riktignok et gjesterom, men den første natten jeg var her ble jeg plassert på sofaen, haha. Vi hadde besøk av familie fra Island og fordi jeg sover like godt uansett hvor jeg ligger så gjorde det meg faktisk ingenting.

Jeg har samme problem i sommer når jeg skal hjem for å dra på Stavernfestivalen, men da tror jeg faktisk jeg skal finne meg et annet sted å sove. Sofaen i en uke høres ikke særlig fristende ut. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg